Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haydi Turnaya
rusan yazdı:Teşekkürler Murat abi, yolun bu taraflara düşerse yine yapaprız Gulumse

Tesekkurler RUŞAN kardesim dusunmen yeter...Gulumse
Bul
ufuktan26 yazdı:Allah'ın izniyle ben de cuma gecesi İstanbul a geleceğim.Bostancı da olacağım.Gulumse
Anadolu yakasından gelecek olan arkadaş varsa müsaitse pazar sabahı beni alabilir mi? Smile

Ufuk abi ben seni alırım. Sen yerini söyle. telefonum var sanırım sende.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ücretli yoldan gelişte çıkış nereden rusan biliyormusun?tamam diğer konuda yazmışsın gördüm..
birde ben takımla falan ugraşamam at çek için ne almak lazım?birtek atçek kamışı getiririm yanımda.

Smile adaş takma kafana bende ikimizede yetecek balık ve muhteviyatı mevcut Smile
Bul
YaKaMoZ yazdı:Yine bir organizasyon yine çok uzak bana nasip degilmiş katılacak arkadaşlara hoş sohbetler...Snifsinf

Murat sende yap bir organizasyon sanada gelelim Smile Ama sıcaklar bastırmadan. Ben oraların sıcağına katlanamıyorum
Bul
NİHAT abi hemen yolunun üstünde benide alsanaHappyŞaka bir tarafa rastgele abi inşallah boş dönmezsiniz bizede resimlerine bakmak kalır...
Bul
nihatkr yazdı:Murat sende yap bir organizasyon sanada gelelim Smile Ama sıcaklar bastırmadan. Ben oraların sıcağına katlanamıyorum

Ne demek NİHAT abi siz geliyorum diyin yeter 1 inden sonra yıllık izne ayrılıyorum ne zaman isterseniz başımın üstünde yeriniz varGulumse
Bul
yalova yenikapı ilk sefer saat 09:00 da 1saat 50 dk yol gece son gemide 21:30 da
netcez bakalım
Snifsinf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
nihatkr yazdı:Ufuk abi ben seni alırım. Sen yerini söyle. telefonum var sanırım sende.

Sevinirim Nihatcım.Teşekkür ederim.Ben Altıntepe de olacağım.Bostancı gösteri merkezinin 200 metre gerisinde Küçükyalı tarafında.Minibüsyolu üzerinde. Evet telefonun var.İstanbul a gelince alo derim Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuk hocam bir aksilik çıkmazsa erolla birlikte yola çıkmadan seninle cumartesi günü irtibata gecip senide bostancıdan alıp yola çıkarız.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
aahmet yazdı:ufuk hocam bir aksilik çıkmazsa erolla birlikte yola çıkmadan seninle cumartesi günü irtibata gecip senide bostancıdan alıp yola çıkarız.

Teşekkür ederim Ahmet abicim.Daha önce Niko ile görüştüm.Bir aksilik olmazsa inşallah pazar sabahı beni alacak.Allah ın izniyle gelince görüşürüz.Sevgi ve selamlar abicim. Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi