Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1inci mordoğan balık org.
Köksal yazdı:Barış sana göstereyim diye arabanın bagajından çıkardım.Tatlısuda kullanılır,turna balığı için yapılmış yapay kurbağa altı sarı üstü yeşil ve üzerinde fır dönen parlak gri plastik parça var.Denizde iş yapar mı?

valla kardeşim ben denizde böyle bişey kullanan görmedim ama belli olmaz tabi.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Bu olumsuz hava koşullarına rağmen organizasyona katılan tüm arkadaşlarımı kutlar ve tebrik ederim.Tüm emeği geçenlerin emeklerine sağlık.Balık olmaması önemli değil arkadaşlar,balığı tezgahta da bulabilirsiniz ama arkadaşlıklar tezgahta bulunmuyor.Bu tip etkinliklerde kurulan dostluklar önemli ve de kalıcı oluyor..Alkis
Bul
bucalı yazdı:valla kardeşim ben denizde böyle bişey kullanan görmedim ama belli olmaz tabi.

barıs abı sen ılk ol kullan bakalım levrek atlıyorsa bızde kullanalım baska turlu levrek alacagımız yok Siyirdim
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
LeVrEkCi yazdı:ahh be ahmet abii ne organizasyonlar geçirdik aklıma geldi şimdi gerçekten orada olmak güzel olurdu şimdi.
baharla birlikte bir organizasyon yapalım bizde kısmet olursa.

olur aslında en kısa zamanda yapmak lazım.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
işte güzelligin tarafıda bu toplanıp balık bile olmasa muhabetin en iyi şekilde geçtiği resimlerinizden belli oluyo arkadaşlarımı tebrik eder ve kutlarım.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler balık olmasada ortam ve muhabbet cok guzeldı ıns.bır dahakıne de katılırım . Izmırlı abılerımın mısafır perverlıgı ıcın de ayrıca tesekkur ederım...
Sazanları özledim...
Bul
Albatros-gr yazdı:Arkadaslar,ayip olacak ama ne tarafa dusuyor diye soracagim.org.lariniz super,bu gun ahmet ile bunu konusuyorduk.neden olmasin.bir aksaklik cikmasa katilabiliriz.Smile

faruk abi çok teşekkürler bizim için öncelik dostluk ve muhabbettir. izmirden 1- 1.30 saatlik bir yol alıyor gümüldür gaziemir yolu üzerinden gidiliyor.gelirsiniz diye umuyorumAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Böyle olumsuz hava koşullarına rağmen balığın olmadığı ama amatör balıkçı.net dostluğunun bol olduğu bir organizasyon olmuş düzenleyen ve katılan herkesi kutlarım bir sonraki organizasyonun bol balıklı geçmesini dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
fish or die yazdı:faruk abi çok teşekkürler bizim için öncelik dostluk ve muhabbettir. izmirden 1- 1.30 saatlik bir yol alıyor gümüldür gaziemir yolu üzerinden gidiliyor.gelirsiniz diye umuyorumAlkis
Insallah Murat..kesinlikle once dostluk ve muhabbet.adresi tarif ettiginiz icin tesekkurler....Gulumse
Bul
Albatros-gr yazdı:Insallah Murat..kesinlikle once dostluk ve muhabbet.adresi tarif ettiginiz icin tesekkurler....Gulumse

rica ederim faruk abi ne demek siz yeterki gelin toplanıp beraber gideriz Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Geleneksel Mordoğan Buluşması Mufi 11 2,979 02-12-2012, 21:17
Son Yorum: yalova tatar
  Çeşme Balık Turu 2012 BATMANLI 5 2,158 08-03-2012, 20:35
Son Yorum: site yönetim
  alaçatıda tekneyle balık avlama turu dookktor 1 2,571 30-10-2009, 15:00
Son Yorum: LeVrEkCi
  samader sakarya balık tutma yarışması LeVrEkCi 31 6,229 21-04-2009, 18:42
Son Yorum: Mehmet ERGÜL
  Denİzlerİmİzde artik balik olacak HIDIR 40 6,856 30-03-2009, 14:02
Son Yorum: harun77
  Burudur Avcılar Atıcılar ve amatör balıkçılar derneği 1. Balık Tutma yarışması alperburdur 46 7,508 28-11-2008, 23:52
Son Yorum: alperburdur
  istanbul balık avı organizasyonu 1 LeVrEkCi 194 30,293 12-06-2007, 23:49
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi