Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Köksal yazdı:Barış sana göstereyim diye arabanın bagajından çıkardım.Tatlısuda kullanılır,turna balığı için yapılmış yapay kurbağa altı sarı üstü yeşil ve üzerinde fır dönen parlak gri plastik parça var.Denizde iş yapar mı?
valla kardeşim ben denizde böyle bişey kullanan görmedim ama belli olmaz tabi.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Bu olumsuz hava koşullarına rağmen organizasyona katılan tüm arkadaşlarımı kutlar ve tebrik ederim.Tüm emeği geçenlerin emeklerine sağlık.Balık olmaması önemli değil arkadaşlar,balığı tezgahta da bulabilirsiniz ama arkadaşlıklar tezgahta bulunmuyor.Bu tip etkinliklerde kurulan dostluklar önemli ve de kalıcı oluyor..
Yorumları: 2,222
Konuları: 70
bucalı yazdı:valla kardeşim ben denizde böyle bişey kullanan görmedim ama belli olmaz tabi.
barıs abı sen ılk ol kullan bakalım levrek atlıyorsa bızde kullanalım baska turlu levrek alacagımız yok
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
LeVrEkCi yazdı:ahh be ahmet abii ne organizasyonlar geçirdik aklıma geldi şimdi gerçekten orada olmak güzel olurdu şimdi.
baharla birlikte bir organizasyon yapalım bizde kısmet olursa.
olur aslında en kısa zamanda yapmak lazım.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
işte güzelligin tarafıda bu toplanıp balık bile olmasa muhabetin en iyi şekilde geçtiği resimlerinizden belli oluyo arkadaşlarımı tebrik eder ve kutlarım.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler balık olmasada ortam ve muhabbet cok guzeldı ıns.bır dahakıne de katılırım . Izmırlı abılerımın mısafır perverlıgı ıcın de ayrıca tesekkur ederım...
Sazanları özledim...
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
Albatros-gr yazdı:Arkadaslar,ayip olacak ama ne tarafa dusuyor diye soracagim.org.lariniz super,bu gun ahmet ile bunu konusuyorduk.neden olmasin.bir aksaklik cikmasa katilabiliriz.
faruk abi çok teşekkürler bizim için öncelik dostluk ve muhabbettir. izmirden 1- 1.30 saatlik bir yol alıyor gümüldür gaziemir yolu üzerinden gidiliyor.gelirsiniz diye umuyorum
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
Böyle olumsuz hava koşullarına rağmen balığın olmadığı ama amatör balıkçı.net dostluğunun bol olduğu bir organizasyon olmuş düzenleyen ve katılan herkesi kutlarım bir sonraki organizasyonun bol balıklı geçmesini dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
fish or die yazdı:faruk abi çok teşekkürler bizim için öncelik dostluk ve muhabbettir. izmirden 1- 1.30 saatlik bir yol alıyor gümüldür gaziemir yolu üzerinden gidiliyor.gelirsiniz diye umuyorum
Insallah Murat..kesinlikle once dostluk ve muhabbet.adresi tarif ettiginiz icin tesekkurler....
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
Albatros-gr yazdı:Insallah Murat..kesinlikle once dostluk ve muhabbet.adresi tarif ettiginiz icin tesekkurler....
rica ederim faruk abi ne demek siz yeterki gelin toplanıp beraber gideriz
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.