Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karnelerİ gÖrelİm :)
Uzun_ahmet yazdı:İnşallah uğurcuğum, OSS iyi geçti diyor bakalım kaç puan gelecek..
inşallah istediği bölümü tuturur ben baktım bazı sorulara kimi kolay kimi zor türkçe sorularının soruları yanlış tı kitaptan bile araştırdım ama yanlış sormuşlar soruları en çok matematiği sevdimBobo
Allah tüm öğrencilerin yardımcısı olsunAlkisAffet
Bul
balıkcı uğur yazdı:valla doğru bu sene babama bir motor aldıracadım bizim arkadaş kaza yaptı vefaat etti kamyonun latına girmiş salakSnifsinfSnifsinfSnifsinfSnifsinf
o yüzden korkyum bende boyuna av mazemesi aldırıyomSiyirdimBoboBoboBobo
ugurcum arkadasın için çok üzüldüm.motor olayını geç.bisiklet senin neyine yetmiyor.hem bak yasında tutmuyor.sen en iyisi bisiklete devam.
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
u_boy yazdı:ugurcum arkadasın için çok üzüldüm.motor olayını geç.bisiklet senin neyine yetmiyor.hem bak yasında tutmuyor.sen en iyisi bisiklete devam.
aynen öyle abimSeerf
Bul
balıkcı uğur yazdı:inşallah istediği bölümü tuturur ben baktım bazı sorulara kimi kolay kimi zor türkçe sorularının soruları yanlış tı kitaptan bile araştırdım ama yanlış sormuşlar soruları en çok matematiği sevdimBobo
Allah tüm öğrencilerin yardımcısı olsunAlkisAffet

İnşallah uğurcuğum allah herkesin gönlüne göre versin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:İnşallah uğurcuğum allah herkesin gönlüne göre versin..
amin ahmet abimSeerf
Bul
eevet ugurcum karnen de göstermiş olduğun başarıdan dolayı seni 1 ay vip üye yaptık. bütün site halkından sana karne hediyesi olsun.

hadi bakalım hayırlısı olsun..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
u_boy yazdı:eevet ugurcum karnen de göstermiş olduğun başarıdan dolayı seni 1 ay vip üye yaptık. bütün site halkından sana karne hediyesi olsun.

hadi bakalım hayırlısı olsun..
büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperimSeerf
Snifsinf HERKES ÇOK SAOLSUNSnifsinf
Bul
Uğur kardeşime hayırlı olsun..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2013 karneleri açıklıyorum LeVrEkCi 49 4,142 31-01-2013, 22:13
Son Yorum: HAŞİM77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi