Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lüfer avı 16-Nisan 2008
Selamlar arkadaşlar cümleten
Bilindiği gibi istanbul boğaz kıyıları her yeri istasvrit yapıyor ben biraz değişikliğin peşinde koştuğumdan geçen sene nisan ayları hatta 4 nisan sarıkanat çinekop almışım E nisana girdiğimize göre zamanlama tahminiyle birde Lodosu fırsat bilerek bu gün için Üsküdara gitmeyi planladım akşam erken yatıp sabah 4 te hatta 4e 10 kala saat gibi kalktım fazla oyalanmadan doğru Üsküdarın yolunu tuttum yollar bomboş olduğundan 30 dkk gibi bir zamanda Üsküdar büfelerin orada çay tost işini hallettim zaten bu arada ezan okunuyordu fazla oyalanmadan hemen Üsküdar da sadece rapalalar kurşunlar klipsler 0.22 ve 0.28 misinaları alıp at çek vaziyeti aldım Ya ALLAH deyip başladık at çeke her zamanki gibi açık atıp dibi bulup sarıma geçtim yalnız bu sefer sarım işini olabildiğince yavaş çekmeyi düşündüm ve öylede yaptım Bunu daha sonra oranın müdavimleride beni uzaktan izlemiş ve fark etmişler
Neyse ilk balık olarak istavrit yapıştı rapalaya Bu arada bir yunus peydahlandı önüme aldırmadım yunusa at çeke devam derken 15 dkk içinde ilk sarı kanadı aldım arkasından bir 5 dkk da 2. si geldi Tamam dedin bu iş böyle gidecek galiba
O arada Fotokopici Erol abiyi arıyim dedim hani nasılsa işe gidiyor bari buradan geçerse hem çay içeriz hemde belki birkaç atış yapar diye 2-3 kez aradım ama telefon açılmadı bende erken aradım 07-07:30 gibi doğrumu yanlışmı yaptım bilmiyorum neyse At çeke devam Bu arada açık atıp dibi bulduktan sonra kurşrnun dibe oturduğu yer ile benim bulunduğum yerin mesafesini 3 e böldüm ve bu 2 dilim arası sarım işini bırakıp tekrar dip yaptım ve işe yaradı 3. Balığı aldım buda Lüferdi arkasından 2 sarı kanat daha geldi
Toplamda 4 sarıkanat 1 lüfer aldım saat 12 ye kadar
Bu arada benim kova Lüfer Türbesi gibi oldu alakalı alakasız gelen geçen bir göz atmadan geçmedi Bir daha kilitli bir kapak yapıcam Hatta birbirlerinden gösterme parası bile aldılar Smile
Evet akadaşlar bugünkü durum bu Av malzemeleri şöyle 5 cm riversea baby min f50 H01 rapala ( Bu konudada ithalatcısına biraz kızdım 1 sene oldu tüm çeşitleri gelmiş bu numara gelmemiş söylediğimiz halde)
0.22 misina(Rapala bedeni) 150 gr Mavruka kurşun

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
harun bende bu raporu bekliyordum yazıları daha okumadan resimlere baktım hasta oldum burada maşallah valla süper olmuş kurt murt kalmamıştır sende şimdi.
bereketli olsun afiyet olsun rastgele Alkis
Bul
o rapaladan istiyorum haruunnnnn Gulumse valla süper olmuş sanıyorum başkada lüfer sülalesinden alan olmamıştır.
Bul
Yaw Nihat sen bu kurtlanma işerini bilirsin esas bu kuzuları alınca kurtlar başlıyor Smile
Bul
harunum valla sarıkanatlar harika keşke 4 -5 adet yakalayabilse idin bolca yemek açısından sarı kanat çinekopun büyüğü değilmi?rapalana sağlıkRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Yaw Nihat sen bu kurtlanma işerini bilirsin esas bu kuzuları alınca kurtlar başlıyor Smile
ya sorma harun bende bile başladı kurtlar dans etmeye sen duramassın şimdi en kısa zamanda yine oradasındır kesin.
cumartesi tatilim eger eregli yapmassak bi güzellik yapalım üsküdara
Bul
LeVrEkCi yazdı:o rapaladan istiyorum haruunnnnn Gulumse valla süper olmuş sanıyorum başkada lüfer sülalesinden alan olmamıştır.
Yok başka alan olmadı bir ik,i sarı kanat alan oldu ama bugünün üsküdar rekoru bana ait Bobo
Ah o rapala yok yok en son kışın bir yerde buldum 10 tane almıştım kala kala 3-4 tane var yok
firmanın sahibini aradım yarın gene rahatsız edim bakiim
Bul
maşallah harun eline sağlık gezel av olmuş paylaşım için teşekkürler harun kullandığın rapalayı sırtıda kullanırmıyız rast gele afiyet olsun...
Bul
LeVrEkCi yazdı:ya sorma harun bende bile başladı kurtlar dans etmeye sen duramassın şimdi en kısa zamanda yine oradasındır kesin.
cumartesi tatilim eger eregli yapmassak bi güzellik yapalım üsküdara
Tmam ö.m. cep tel normaltel her türlü iletişim aracıyla görüşürüz yaparız birşeyler
Bul
bucalıfikret yazdı:maşallah harun eline sağlık gezel av olmuş paylaşım için teşekkürler harun kullandığın rapalayı sırtıda kullanırmıyız rast gele afiyet olsun...
Tabiiki kullanırsın daha öncede resimlerini göndermiştim aslında sizin oralarda bulabilirsiniz belki kıyıda köşede kalmış ben bu kış üsküdarda bir yerde bulmuştum 10 unuda aldım adamda şaşırdı ne iş diye haa son sarıkanadı kırmısı sarılı prensesin kırmızısına benzer bir rapalayla aldım Bu Balık tekire hiç hayır diyemiyor galiba
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  21-22/09/2016 Lüfer Avı nihatkr 9 1,137 29-10-2016, 21:05
Son Yorum: yycolak
  3-7/10/2016 mavruşgil,levrekci lüfer avı LeVrEkCi 33 2,987 18-10-2016, 11:08
Son Yorum: turna
  07/10/2016 Hafta içi akşam lüfer avım. uerol67 22 1,869 17-10-2016, 12:14
Son Yorum: uerol67
  03/10/2016 Hafta içi akşam lüfer-sarıkanat avım uerol67 11 1,072 06-10-2016, 08:59
Son Yorum: uerol67
  5-15/eylül 2016 levrekci lüfer avları LeVrEkCi 15 1,529 22-09-2016, 21:29
Son Yorum: tahsinmersin
  18-22 nisan sarıkanat avı.levrekci. LeVrEkCi 29 2,374 30-04-2016, 17:13
Son Yorum: yycolak
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 3,128 09-10-2015, 22:51
  25-26/09/2015 levrekci levrek ve lüfer avı LeVrEkCi 19 2,607 09-10-2015, 22:40
  23 Nisan trofesi 89cm 4,350 kg kovboy 15 3,660 05-12-2014, 10:28
Son Yorum: serdal76
  çinekop ve lüfer... serdal76 3 1,124 27-11-2014, 23:55
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi