Yorumları: 500
Konuları: 45
orhanekmekci yazdı:Zakir abim kıyıdan bu mevsim böyle oluyor,tekne kiralama olmadı herhal,en azından kafayı sıfırladın bidaki sefere İnşallah.Rasgele.
Orhan bey tekne kiralamak istedim,fakat bulamadım oranın insanları çekingen korkak gibi bana öyle geldi yada ben öyle anladım.Bilmiyorum bildiğim tek şey bol bol yürüyüş yaptım yüzdüm havuzda en azından bir deşarz olduk ilginize teşekkürler.Fakat ağustosta yine ordayım ozaman mutlaka olur inşallah.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Zakir abi hep demezmiyiz balık bahane diye, en azından tatilini yapmışsın temiz hava almışsın oda yeter...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Demekki o civarda balık mayıs gelmeden başlamıyor. bizde tek balık alamadan dönmüştük martta. kötü oluyor biraz tabii ama bu işte boş dönmekte var. oranın havasını almakta güzel. balığı nasıl olsa bulursunuz ilerleyen aylarda. ama ilginç olan yalova civarında eşkina olupta orada olmaması.su sıcaklığının çok farklı olmaması lazım.
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
zakir bey 15 dakika ileride narlı vardı oraya gitsen belki balık alabilirdin ama sağlık olsun.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 966
Konuları: 69
Zakir ağabey agustos'ta sabah ve akşam balığın bol olur inşallah,,,
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Siz tatile giderken dönüsünüz için iyi fotolar gelicek diye düsünmüs idim ama k1smetten ziyade bir sey olmaz. Tekne de ayarlayamam1ss1n1z o iyi olmam1s
Yorumları: 739
Konuları: 50
olsun be kardeşim bu sevdada ara sıra boş da dönülür sabır ne yapacaksın oraların havası yeter balık her zaman tutulur bol sanşlar
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969