Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu hafta sonu eskişehirdeyim.
Arkadaşlar bu hafta sonu eskişehire gidiyorum [Resim: icon7.gif] esk ekibiyle beraber tatlı su avcılığı yapıcam.bakalım ne yakalıcaz.yosunmu yoksa pantolon mu yoksa sazanmı ? ufak çaplı bide oraları yoklayalım .esk sezai ,saatçi ye haber edin ha kalabalık olalım.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
erden abi sirkülere uygun pantolon yakalayın bak karışmam yoksa Gulumse valla arap bütün acısını senden çıkartacak pantolon atlet ne yakalarsan çekecek resimleyecek haberin olsun Siyirdim
size rastgele avınız güzel geçer inşallah rastgele.
Bul
erden abi balıkiçin söz yok suda balıktatlısu kefali turna için uğraşacaz yok tutamadıkmı eğlenecez yatacaz tavuk köfte dana yürek garanti pantolona gelince o senin marifetine kalmış satçiye uğradım ben siteye gir muhabbet koyulaşsın dedim girmedi sezaiye gelince çalışacak gelemeye bilir sen kendini al gel her şey hazır tatarım jr organizasyonRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Tatarım hele sen bi gel bakalım,
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Tatarım hele sen bi gel bakalım,
bu yazı pek hoş oldu sen bi git hele tatarım hahahahaha yandın sen yandınnnnn erden abi hazırlıksız yakala git sen onları pantolon yakalarken resimle en iyisi Siyirdim
Bul
Sazanın sezonu deil şu anda tatlısu kefali ve turna yakalamak için uğraş vereceğiz, tatlısu balıkçılığı nasılmış onuda göreceksin..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:bu yazı pek hoş oldu sen bi git hele tatarım hahahahaha yandın sen yandınnnnn erden abi hazırlıksız yakala git sen onları pantolon yakalarken resimle en iyisi Siyirdim

Bobo yapma nihatım pantoloncu arap, ama burda bende varım Siyirdim
Uzun_ahmet yazdı:Bobo yapma nihatım pantoloncu arap, ama burda bende varım Siyirdim
yaww ayıpsın ahmet abi sende gel bi organizasyona sanada bi yosun midye falan ayarlarız merak etme Bobo
yosun dedimde kamil abi nerelerde yaww bi arayayım aklıma gelmişken Gulumse
Bul
kamil abiyi aradım herkese selamı var işyerinde bilgisayar bağlanmamış giremiyorum diyor bazen arkadaşlardan bakıyorum sadece diyor herkese çok çok selamı var.
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Bobo yapma nihatım pantoloncu arap, ama burda bende varım Siyirdim

uzuuuuuuuuuuunnnnnnn kaşınma bu lafları yedittiririm adama sen beni tanımıon galiba :uzun ahmet: yannış oldu yav Bobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu hafta sonu...İstanbul.. Anadolu yakası... maxtar 9 2,195 09-09-2011, 22:53
Son Yorum: maxtar
  Yıl sonu fish or die 13 2,492 01-01-2010, 00:10
Son Yorum: murki
  bayragımıza el uzatanın sonu !! blue_zaire 14 3,345 29-07-2009, 09:27
Son Yorum: fish or die
  1 hafta marmaris teyim bucalıfikret 28 3,454 15-05-2009, 09:30
Son Yorum: b.kral
  Mandagöz Mercanların Sonu :) fish or die 21 3,995 23-03-2009, 14:41
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  bu hafta sonu kızılcahamamdaydım araphüso26 28 3,975 31-01-2009, 02:48
Son Yorum: araphüso26
  levreklere 6 hafta kaldı arkadaşlar LeVrEkCi 20 4,241 03-04-2008, 09:38
Son Yorum: LeVrEkCi
  olta olayının sonu yok LeVrEkCi 18 2,927 22-12-2007, 21:09
Son Yorum: LeVrEkCi
  hafta sonu çok sıcak olacakmış dikkat maceratorr 12 2,934 20-06-2007, 11:58
Son Yorum: ALTAYLI
  bu hafta sonu ne yakalayalım iki acemi bi arada :)) ekselans3458 7 2,339 24-04-2007, 22:37
Son Yorum: rusan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi