Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jr eskişehir organizasyon
arkadaşlar sitede ücü beşi bir araya gelince nede güzellikler cıkıyor ortaya deyilmi hepiniz süpersiniz sizleri canı gönülden tebrik ediyorum
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
AlkisAlkisAlkis süper muhabbet ortam Allah hiç bozmasın bu güzellikleri muhabbetlrimizi.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Bravo Hüseyin ne zaman topluyorsun bu adamları anlayamadım. Bu kıtlıkta yinede balık bulmuşsunuz. Tebrikler.
Bul
hüseyin abi erden abi ahmet abi ellerinize sağlık güzel bir organizasyon olmuş,jr değil bencede, erden abi kefali yakalamışSmile paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.. güzel zaman geçirdik videoları mehmet abi hazırlasın çok güzel görüntüler var bende merakla bekliyom murat valla adamlar kendi toplanıo hehehehehehRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Tamam bir kaç fotoysa raporlarıda bekliyoruz
İyi bir zamanlama aslında ne sıcak ne soğuk Ayrıca yazında sineklerden durulmaz galiba

Birde bu sazanın elektrik frekansına duyarlı olduğunu seyretmiştim bi belgeselde adamlar gölde suya bir frekans verdiler balıklar su üzerine atlamaya başladı suyun üzeri resmen kaynamaya başlamıştı yanlış anlama olmasın elektrik akımı değil bir çeşir frekans
Bul
ağalar raporsuz bir balık demeyin bana .hani nerde bu rapor.
Yöneticimiz uyuyor mu?
Huuuuuuu

Wink
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.. güzel zaman geçirdik videoları mehmet abi hazırlasın çok güzel görüntüler var bende merakla bekliyom murat valla adamlar kendi toplanıo hehehehehehRose
Videolar bana henüz gelmedi Hüseyin.Tatar'a tlf.ettim bugün ne oldu diye.Bakalım bekliyoruz..
Bul
tatar ne bu hız biraz yavaşla 40 dan sonra azanı teneşir baklar derler.rast gelsin kardeşim.
Bul
Lakerda yazdı:Videolar bana henüz gelmedi Hüseyin.Tatar'a tlf.ettim bugün ne oldu diye.Bakalım bekliyoruz..

abi bende telefon ettim bende merak adiom videoları sallanıo bu gidişle cuma günü seyrederiz heraldeRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Organizasyon Bölgesi seabasshunter 32 6,928 22-04-2011, 08:48
Son Yorum: araphüso26
  GR Team ile mini organizasyon Dr.Güner 35 5,528 11-06-2010, 13:38