Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bunlar tazemi
AffetAffet Allah erkekleri kaynana şerrinden korusun SiyirdimSiyirdim
Bul
ERDEMYILMAZ yazdı:AffetAffet Allah erkekleri kaynana şerrinden korusun SiyirdimSiyirdim
Aminnn diyim ne diyim gerçi kaynanam saolsun iyidir bi derdim yok ama şerri kötü olurdu heralde Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:Aminnn diyim ne diyim gerçi kaynanam saolsun iyidir bi derdim yok ama şerri kötü olurdu heralde Siyirdim
Valla benim de böyle bir sıkıntım yok ama sıkıntısı olan çok dostumu ve çevremde bazılarını gördüm şahit oldum. Şer konusuna aynen katılıyorum Amin Amin
Bul
AlkisAlkisAlkisoh oh oh koparttın kaptan bunu fıkra olarak bile dinlenir gerçekten he he heAlkisHappyHappyHehe
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Hehe kaynana garibim balık alıp yeme planları yaparken damat tarafından hakarete uğramış ne yapsaydı yani en doğal reflexi yapmış
Bul
kafaya yenen çanta ve tatille bitti ise iyi. bir de dul kalmak var. Fakat espri çok güzel.
Bul
ercan abi birde temel ve fadime fıkrasını anlatsan süper olacak paylaşım için teşekkürler...
Bul
Ercan abi doğru söze ne denir....HappyHappy
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Ercan abi süpersin Smile
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
yalova tatar yazdı:AlkisAlkisAlkisoh oh oh koparttın kaptan bunu fıkra olarak bile dinlenir gerçekten he he heAlkisHappyHappyHehe
Erden benim fıkralarımdan bir-iki tanesini teknede dinlemiştin Ayın bile balla geldiğine göre ne desek az. Bu tam yaşanmışlık
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi