Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarıkanatlar :)
serdar bey gayet güzel bir av olmuş elinize sağlık fakat balıkların yanına kıyas yapabileceğimiz bir obje koysaydınız daha iyi ederdiniz,
Bul
bereketli olsun maşallah ıyı av olmuş yınede resimler güzel ellerine sağlık
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
serdarım az olsun ama özde olsun harika balıklar iki iki bölüşmüşsünüz balıkları anlaşılanRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Fotograf ve paylaşım için teşekkürler ;

Bu tarihlerde, bu tarz avlar boğaz ve havarisinde heyecan yaratır,,

Lütfen ; raporlarda kıyas için obje (sigara kutusu hariç ) rica ediyoruz Sad

Bol bereketli avlar olsun,,,
herkese yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim balıkların kıyaslamasını yapabileceğiniz bir objeyle fotoğrafını çekmiştim en kısa zamanda ekleyeceğim balığın nerden tutulduğu değil sonuçta tutulmuş olması önemlidir sonuçta hepimiz amatörüz ben çok eğlendim tutarken inş herkese nasip olur saygılar
Bul
shipmen yazdı:herkese yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim balıkların kıyaslamasını yapabileceğiniz bir objeyle fotoğrafını çekmiştim en kısa zamanda ekleyeceğim balığın nerden tutulduğu değil sonuçta tutulmuş olması önemlidir sonuçta hepimiz amatörüz ben çok eğlendim tutarken inş herkese nasip olur saygılar
serdar tabiki balıkların tutulması önemlidir ama burada herkes paylaşımda bulunuyoruz ben marmara ereğlide levrek tutuyorum gürhan ve bursalı arkadaşlar narlıda karagöz tutuyor ve hepimiz her şeyi burada paylaşıyoruz bugün siz bize bilgi vermesseniz yarın bir sorunuz olduğunda nasıl soracaksınız??en güzeli hepimiz birbirimize gerekli bilgileri verelim hepimiz için daha hoş ve doyurucu olur teşekkürler.
Bul
abi ben bilgi verdim dragos tarafında maltepe kartal arası koçtaş var onun önünden tutuldu tam olarak boğaz falan yazmışlar ama şu anda dediğim yerdende balık çıkıyor saygılar
Bul
shipmen yazdı:abi ben bilgi verdim dragos tarafında maltepe kartal arası koçtaş var onun önünden tutuldu tam olarak boğaz falan yazmışlar ama şu anda dediğim yerdende balık çıkıyor saygılar
bilgi verdiğini gördüm serdar (balığın nerden tutulduğu değil sonuçta tutulmuş olması önemlidir)yazına açıklamaydı benimki.teşekkürler kolay gelsin rastgele.
Bul
Kısır koçtaş ürün vermeye başlamış hey gidi koçtaş hey
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Kısır koçtaş ürün vermeye başlamış hey gidi koçtaş hey
ya zaten Türkiye organizasyonu yapacaksak bile arada bi istanbul organizasyonu çıkartmak lazım.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi