Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kalamarcılar buraya
ANTALYALI07 yazdı:hüseyin abi kalamar,ahtapot,karides,istakos,midye,denizin afrodizyaklarıdır,çok faydalı ve lezzetlidirler,fındık gibi yani Smilebilgin olsun abi,saygılar..

aytekin bu saydıkların burda yok biz fındık cevizle i dare ediozRoseHappySiyirdimHehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
hüseyin abi,ekimdeki org.da inşallah kalamar,ahtapot yakalarızda(yada zıpkınla vururuz)
sana bir ziyafet orda,tadına bir bak bakalım,yanındada beyaz su,yada arpa suyu Smile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:hüseyin abi,ekimdeki org.da inşallah kalamar,ahtapot yakalarızda(yada zıpkınla vururuz)
sana bir ziyafet orda,tadına bir bak bakalım,yanındada beyaz su,yada arpa suyu Smile

kalamar ve ahtapotun tadına bakarız inşallah beyaz su yada arpa suyu bana dokunuo aytekinim heheheehehehehHappySiyirdimRose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
orhan abi harika görünüyorlar afiyet olsun rastgele
Bul
araphüso26 yazdı:kalamar ve ahtapotun tadına bakarız inşallah beyaz su yada arpa suyu bana dokunuo aytekinim heheheehehehehHappySiyirdimRose

hüseyin abi sen başkanla okey oynuyorsun,sonra beyaz suyla,arpa suyu sana dokunuyor he..hehehehe....
Bul
ANTALYALI07 yazdı:hüseyin abi sen başkanla okey oynuyorsun,sonra beyaz suyla,arpa suyu sana dokunuyor he..hehehehe....

ben onla ava balığada gidiom hava kararınca sofrada balıkda yiyom ama ötekiler dokunuo hehehehehe
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
araphüso26 yazdı:ben onla ava balığada gidiom hava kararınca sofrada balıkda yiyom ama ötekiler dokunuo hehehehehe

sağlık olsun abi Smileahmet abiyede dokunuyormu acaba bunlar Smile
Bul
araphüso26 yazdı:ben onla ava balığada gidiom hava kararınca sofrada balıkda yiyom ama ötekiler dokunuo hehehehehe

Hem macur olcan,hem balıkcı.Tebrikler hemşom sahi tatar ne yaptı aranızdaGulumse
Bornova - izmir
Bul
afiyet olsun Orhan abicim..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
abi şu av raporunun yer ve yapılışını anlatırsan sevinirim daha önce hiç kullanmadığım bir takım sadece derin suda mercan avlaken oltama takıldı kalamar .afiyet olsun oltan hep dolu olsun
memoli İZMİR/1979[Resim: keserimxq1.jpg]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Uzun oltacilar buraya!!!!! AFALA 10 2,617 18-09-2008, 16:31
Son Yorum: cilingoz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi