Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hadİ Turan KÖye
arkadaşlar herkes güzel düşünmüş aramızda dalgıç varmı varsa takımlarını getirmesi önemle rica olunur o aylarda leverekler çok kıyıda olur çok eşkina çok karagöz olur bizim kayalarda ya papurya,ya nedemeli mırmır,lüfer,çinekop, ama guruplara ayrılmamız lazım balık tutarken getire bilen varsa kıçtan takma motoru olan yeri müsaitse atsın bagaja ...ilker abi resimlerden gönderme yapmış artık gerisi gelinecek görülecek yenecek içilecek eğlenecek altarnatifimiz çok
yücelim sende ordamısın ben motoru getiririm .arabayı aynen yüklerim yani .sen sadece bizim soğanları ayır 10 ar bağ.ona göre .seni seviyorum.başkanlada bi konuşayım kalcak yeri ayarlayım.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yücel arkadaşım ne güzel haberler bunlar...oh maşallah meraya bakınca ben tahmin etmiştim burası balık cennetidir diye,,nihat abi duydunmu iri levrek hemde zıpkınla Smile
yanında eşkina,karagöz,bonus olarakta kofanalar Smileoraya araba ile gelmek şart oldu,oltaydı,zıpkındı baya malzeme olacak,yav ağzından bal damlıyor...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
evet arkadaşlar inşallah çok güzel bir organizasyon olacak.ama 5 ay çok uzun ya.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
ilker gözende büyütme açkap gözünü bir bakmışsın erdektesin rast gele..
Bul
bucalıfikret yazdı:ilker gözende büyütme açkap gözünü bir bakmışsın erdektesin rast gele..

Abi neyaptın öyle göz açıp kapamayla ayları 5 er 5 er geçersek ömrümüz biter yaw hehe acele yok günleri hatta saatleri sindire sindire yaşayalım
Ama haklısın biraz ,bi zamandan sonra zaman su gibi geçiyor
Bul
geçer geçer bi bakmışız ekimdeyiz Smile sadece org. son haftası geçmek bilmez Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Yücel Aga, linki vermişsin ama, iki gündür girmeye çalışıyorum, açılmıyor.

Admini bi haberdar etsen. Gelmeden biraz tanıyalım köyü.

Rastgele..
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Bul
yalova tatar yazdı:yücelim sende ordamısın ben motoru getiririm .arabayı aynen yüklerim yani .sen sadece bizim soğanları ayır 10 ar bağ.ona göre .seni seviyorum.başkanlada bi konuşayım kalcak yeri ayarlayım.

usta hemen soğan ayırtıyorsun olur öyle biz ne yiyeceğiz.
Bul
erden abi soğanı yesinki sonrasında denizden bize kalkan çıkarsın .oranın soğanı çok lezzetli.yiyen oltayı alıp denize koşuyor.Smile
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ''Hadi gel balığa çıkalım'' ??? Lakerda 20 3,968 04-03-2013, 01:24
Son Yorum: bahriyeli
  İstavritde çiftliğe girdi! Hadi hayırlısı. MaVrUşGiL 14 2,724 02-02-2013, 03:46
Son Yorum: tahsinmersin
  turan köyde çinekop erdekli 23 4,216 22-12-2009, 16:20
Son Yorum: cengizhanbantb
  hadi biraz sohbet edelim nedersiniz b.kral 48 6,028 28-05-2009, 13:56
Son Yorum: b.kral
  Turan köyüne balıkçı barınağı yapılıyor erdekli yücel 20 3,852 25-11-2008, 22:20
Son Yorum: naxos 5
  hadi sahile !!!!!!!! SerenaY66 14 2,632 24-05-2008, 19:50
Son Yorum: KANYON

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi