Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaş;
ARKADAŞLARIMA....
canım arkadasımlarıma sonsuz sevgilerimle ...
Eski Türklerde Askerler savaşırken arkadan gelecek herhangi bir saldırıyı kontrol edebilmek için sırtlarını bir ağaca, kaya veya taşa vererek ok atarlarmış. Atalarımız genelde bozkır hayatı yaşadıkları için bu sırta dayanan nesne genelde bir taş veya kaya olurmuş. Yıllar sonra sırt dayanan taşın ismi ARKA-TAŞ dan ARKADAŞ şeklinde dilimize yerleşmiş ve bugün bile güvenebileceğimiz, bizi arkadan vurmayacak olan, samimiyetine güvendiğimiz kişilere verdiğimiz isimdir.
Aşk ve arkadaşlık bir gün yolda karşılaşırlar. Aşk, kendinden emin bir şekilde sorar;
-Ben senden daha samimi ve daha cana yakınım sen niye varsın ki bu dünyada?
Arkadaşlık cevap verir:
- Sen gittikten sonra bıraktığın gözyaşlarını silmek için...
Hiç bir zaman arkadaşsız kalmamak dileğiyle... Bu hafta ulusal arkadaşlık haftası.. Arkadaşlarına, onları ne kadar düşündüğünü göster! Bunu tüm ARKADAŞ olarak düşündüklerine gönder, bu mesajı sana yollayana geri göndermek demek olsa bile.. Eğer bu mesaj geri geliyorsa, arkadaş çevrenin gerçek arkadaşlardan oluştuğuna inanabilirsin...
“Değerli bir arkadaşımdan aldığım mesajı en güzel dostluk ve arkadaşlıkların yaşandığı sitemiz sakinlerine, Ulusal Arkadaşlık Haftanız Kutlu Olsun.
Bul
bende murat gibi tüm arkadaşlarıma selam ve sevgilerimi sunarım.
Bul
AlkisAlkis tüm dostlara arkadaşlara Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
çok teşekkürler murat abi ''arkadaş'' kelimesinin bu kadar anlamlı bir kelime haline getiren bir hikayesinin olduğunu bilmiyordum..aşksız yaşayabilirsin ama arkadaşsız çok zor..saygılar..
Seerf
Bul
Bütün arkadaşlıklara ve arkadaşlara...Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
selam olsun arkadaşlar hepinize.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
tüm dostlara selam olsun
Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
murat abi çok anlamlı bir paylaşım çok teşekkürler...tüm abilerime arkadaşlarıma selam olsun Smile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
tüm arkadaş ve doslara sevgi ve saygılar dilerim.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
murat arkadaşım öncelikle paylaşımın için teşekkürler arkadaşlık bence ölesiye kadar olmalı benim kanımca benim arkadaşım vardı yediğimiz içötiğimiz birdi neyazıkki trafik kazasında kaybettim ALLAH nur içinde yatsın bütün dertlerini arkadaşınla paylaşıyorsun ondan öte yarenlik varmıdır saygılar...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi