Yorumları: 240
Konuları: 35
arkadaşlar benim bir önerim olacak bilmem siz nedersiniz...diyorumki herkes yakaladığı balığın resmini yollarken,altına yem,iğne,misina,deniz,hava,rüzgar,rapala,kaşık,gibi faktörleri de eklese ve biz bundan yola çıkarak kıyı balığının mevsimlere göre neye daha iştahlı atladığını göz önünde bulundurarak çıksak, ve bunu bölgelere göre dağıtsak,bu işe yeni başlayanlar içinde büyük bir yardımda bulunsak nasıl olur? ne dersiniz yapalımmı?
sevgili dostum bu konu ile ilgili çalışmalarımız var o konuyu daha detaylı olarak siteye sunmayı düşünüyoruz.
sevgiler.
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Yorumları: 240
Konuları: 35
çalışma varsa sorun yok tabiki...benim anlatmak istediğim her bölgeden katılımcılarımız var balığı hangi takım,yem,iğne,deniz,rüzgarda göz öünde bulundurarak remin altına iki kelimeyle yazsa forumda açılan diğer başlıklarada gerek kalmazdı...en azından benim fikrim böyle...saygılarımla
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
kartallı ya ben de katılıyorum hem de çok iyi olur nihat abi çalışma var diyor istekle bekliyoruz ayrıca yönlendirdiğin linkte çok az içerik var vede açıkçası beni pek tatmin etmedi kartallının dediği gibi balık resmini yanında takım, yem, hava şartları gibi özellikler olursa çok daha faydakı olur ayrıca çok zevkli olur işte en güzel paylaşım o zaman olur
Yorumları: 675
Konuları: 91
evet daha fotoğrafların yanında daha fazla detay olsa yani yemeğin baharatı bol keseden..daha lezzetli olmazmı
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Çoğu arkadaşımız resimlerinin altına detayları yazıyor. kartallı arkadaşımızın dediği gibi sanırım tüm arkadaşlar bunu yaparsa hepimiz bir sonraki av için daha farklı teknikler öğrenmiş oluruz.