Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boili Takımı
ERDEMYILMAZ yazdı:Abi çiftliden kastın iki boilimi.Öyle de yapılıyor.Ancak yurt dışında.Boili daha ülkemizde o kadar yaygın değil.Ben 2 yldır sazana gidebildikçe anca yemliyorum.Düzenli olmadığı için balılar için ara öğün gibi oluyor.Ama ilerde herhalde semeresini alırımSmile
nasıl randımanlı oluyormu.birde mısır ve kurt takıldığında da aynı randıman alınıyormu
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
paylaşım için teşekkürler erdem Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Paylaşım için teşekkürler, biz arapla bir kaç kez denedik randıman alamadık o yüzden kullanmıyoruz ama kullanmayacağız da demedik ilerde nolur bilinmez..teşekkürler erdem..Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Erdem paylaşımın için teşekkürler,bir çok kez uyguladık. randımanda aldığımız oldu. fakat biz hazır alıp resimdeki uygulamayı yapıyoruz. seninki de hazıra benziyor. Kendiniz yapıyormusunuz, yapıyorsanız ne tür malzemelerden karışım elde ediyorsunuz. Rastgele
Bul
murkican yazdı:Erdem paylaşımın için teşekkürler,bir çok kez uyguladık. randımanda aldığımız oldu. fakat biz hazır alıp resimdeki uygulamayı yapıyoruz. seninki de hazıra benziyor. Kendiniz yapıyormusunuz, yapıyorsanız ne tür malzemelerden karışım elde ediyorsunuz. Rastgele
Abi resimdeki boili hazır ithal boili.Evde de yapılabiliyor.Ben tam bilmiyorum ama nette araştırısan resimli anlatımı vardı bir kaç yerde.
Birde boilinin randımanıyla ilgili bir kaç şey söyleyeyim.Boili ülkemizde henüz çok yeni.Yemleme yapılarak balığın alıştırılması gerekli.Ben de göl uzak olduğu için sürekli gidemediğimden pek randıman alamıyorum.Ancak şöyle yapıyorum bu boilinin daha küçükleri var.Bir paketi 2-3 sefer yemlemeye yeter.Avlanacaınız yere iki gün arayla bunlarla yemleme yapılarak randıman alınabilir.İşin püf noktası balığı alıştırmakdan yani yemleme yapmakdan geçiyor.
Bul
bilgiler için teşekkürler erdem farklı bir teknik denemekte yarar var ama balığı alıştırmak için
sık sık yemleme yapmak biraz zaman işi yinede faydalı olacaktır bilgiler teşekkürler.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Paylaşım için teşekkürler.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çok farklı bir olta takımı, her tür balıkta kulanılabilinir eminim çok beğeneceksiniz alperburdur 43 9,696 07-02-2009, 21:02
Son Yorum: alperburdur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi