Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 adet aynalı
SerenaY66 yazdı:konserve mısırın iğneden çabuk düştüğüne,balıkta çizik atılınca ve derisi yüzülünce ufak kılçıkların kalmadığına,koçanlı mısırın daha iyi iş yaptığına.aytekinin dayısını tanıdığına,raporların yada ona benzer şeylerin devlet sırrı olmadığına,çakmakla balık tutulamayacağına yada piknik tüpünün iş yapabileceğine,dinamitin av aracı değil yok etme aracı olduğuna
Katılıyorum.Happy

bende itina ile katılıyorum sevgilerimle ilkerimRoseAlkisyalnız konserve mısırı sıcakta kayanın üstüne bırakır kurutursan sakız gibi olup iğneden çabuk düşmediğinide ekleyeyim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:dün akşam hallettim valla kusura bakma hafta sonu tutarsam söz nasipseSiyirdimkaç tane yersin ahmetim hehehehe

Ayıpsın hüseyinim bizde bu hafta sonu gideriz bol bol yeriz orda.. ben 3 tane yerim Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Ayıpsın hüseyinim bizde bu hafta sonu gideriz bol bol yeriz orda.. ben 3 tane yerim Siyirdim

valla doymassın sen en az 4 tane yersin sıyırma 3 taneymiş hehhehRose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
SerenaY66 yazdı:konserve mısırın iğneden çabuk düştüğüne,balıkta çizik atılınca ve derisi yüzülünce ufak kılçıkların kalmadığına,koçanlı mısırın daha iyi iş yaptığına.aytekinin dayısını tanıdığına,raporların yada ona benzer şeylerin devlet sırrı olmadığına,çakmakla balık tutulamayacağına yada piknik tüpünün iş yapabileceğine,dinamitin av aracı değil yok etme aracı olduğuna
Katılıyorum.Happy

Aynen bende katılıyorum..Happy
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
araphüso26 yazdı:valla doymassın sen en az 4 tane yersin sıyırma 3 taneymiş hehhehRose

tamam canım senimi kırcaz sen 5 yap oldu olcak..Siyirdim
abi balıklar şahane Alkis
Bul
bereketli olsun hüseyin,bu balıksızlıkta güzel iş afiyet olsunAlkis
Bul
hüseyin bereketli ve afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
teşekkür ederim günü birlik fena sayılmaz heralde uğurun balıklarının yanına yaklaşamaz
ahmet abi afiyetle yedik.. valla Rose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
hüseyin abi ben dayımla gittiğim eski avlardan hatırlıyorum,yavru balık yakalıyordum kıyıdan kepçe ile.onu canlı halde takıp atıyorduk. yavru balık denedinmi hiç sazana.belki hamura mısıra vurduğundan daha irileride canlı balığa geliyordur.gece dayımlar çadırda uyuyoken ben donduğum için üstümde katkat montlar oltaların başında, 4 olta var önümde hepside sırayla ötüyorlardı,o kadar iri balık çıkıyoduki ben zaptedemiyorum dayıma bağırıyorum o uyanıp balığı çekiyordu, sonra tekrar çadıra uyumaya Smile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  3 satlik soğukta aldigim 2 adet mirmir YaKaMoZ 26 3,343 31-01-2012, 21:24
Son Yorum: YaKaMoZ
  10.3 kg aynalı maceratorr 33 5,440 03-11-2011, 12:54
Son Yorum: efese
  güzel bir aynalı :) araphüso26 71 11,164 16-08-2011, 00:25
Son Yorum: araphüso26
  Aynali sazan 13 kg araphüso26 192 36,146 09-06-2011, 18:56
Son Yorum: ALTAYLI
  3.900 gr levrek 2 adet granyoz 5.800 gr bucalılar.... bucalı 49 9,611 11-03-2011, 19:09
Son Yorum: bucalıfikret
  22 temmuz 22 adet ALTAYLI 38 5,524 25-07-2007, 00:42
Son Yorum: kaya
  erdekli yücel gönen balık avı yarışması(aynalı ve sarı sazan) BALIK and OZAN 17 4,060 12-07-2007, 20:47
Son Yorum: kovboy

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi