Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bahriyeli mudanyada.
selam arkadaşlar iznimin son beş gününü memleketim bursa mudanyada geçirdim, birazda olsa
özlem giderdim bolca resimler çektim umarım sizde keyif alırsınız,mudanya limanda abim kargocu eminin arkadaşı faruk abiyide görme ziyaret etme fırsatı buldum son gün limandan
çıkarken özgürüde görme fırsatım oldu (denizkurdu) foto yanımda olmadığından özgürü görüntüleyemedim faruk kaptanın ve özgürün sizlerede selamları var abimle birkere balığa çıkma fırsatı yakaladım sabah 05 gibi limandan çıkıp 08 gibi geri döndük yaklaşık iki saatlik
çapari denememiz birbuçuk kilo kadar istavrit oldu tavalık çıkmıştı çapari kesince yemliye döndük üç adet izmarit ve iki adet daha istavrit aldıktan sonra avımızı sonlandırdık herşey çok güzeldi,ayrıca abimin bu sene aldığı iki adet baba levreğinde fotolarını çektim büyük olan sekiz kilo gelmiş levrek resimlerde görünen rapala kaçık ve silikonlarının olduğu resimde görünen mavi beyaz silikonla alınmış (kurutulmuş yılan balığının yanında olan silikon mavi beyaz)ayrıca manisaya dönmeden önceki son gün hanımın köyü olan keles dağdibi köyündende biraz resimler çektim uludağın eteklerinden güzel resimler çilek ve vişnelerin
son zamanlarını yakaladım beşgün içinde mavinin ve yeşilin keyfini doyasıya yaşadım laf aramızda doyamadım ama izin bitti malesef son resim manisaya dönerken umarım hoşunuza gider iyi seyirler arkadaşlar.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

balığa hasret yaşamak zor
Bul
mudanya resimleri devam.

Bul
mudanya devam.

Bul
bursa keles dağdibi köyü uludağ eteklerinden.

Bul
valla ismailim yaşadın bu izinde resimler manzaralar balıklar harika levreklerde nihata nispet yapıyor sanki abine selamlar söylese idin foruma girsin arasıra rapalalarında maşallahı var yaniAlkisAlkiscanım balık istedi yavBobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
abi bursalı olarak bursayı valla bizden güzel resmetmişin, iznin gerçekten güzel geçmiş seneyede bekleriz inşallah
Bul
Oldukca keyifli tatil geçirmişsin İsmail,Allah içine sindirsin.Levreklerinde maşallahları var harika foto kareleri paylaşımın için teşekkürler.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
valla harika görüntüler.resimlere bayıldım ismail abi levrek harika teşekkürler.
Bul
ismail harika olmuş bidahiki sefere bizide götürürsün oralara çilekler mis kokulu kokusu ta buraya geldi,balık yakalamana çok sevindim,afiyet olsunAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
ismail fotoğrafların her biri sanat eseri gibi tebrikler
umarım tatilin iyi geçmişitir. bende bandırmayı özledim kısmetse ağustosta oradayımGulumse
hürriyet elçin
A rh+
kocaeli
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bahriyeli yalovada yalova tatar 128 10,331 16-03-2009, 23:10
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi