Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hiç bu kadar temiz çay(dere)gördünüz mü_?_?
harika güzellikte paylaşım için teşekkürler.
Bul
izin bitti işe başladık kısmet olursa seneye artık süper yerler süper ortam süper balıklar bi balıkçı daha ne isterki of of harun abime bak bulmuş tertemiz suyu keyif çatıyor sizlere helal olsun valla ben saroz u gördükten sonra daha burada denize giremedim yaw .
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Gerçekten berrak bir pınar gibi akıyor.İnşallah koruyabiliriz..
Paylaşım için teşekkürler hocam..
Bul
türkiye genelinde böyle temiz dere bulmak imkansız gibi o derede kim bilir çok güzel tatlısu balıklarıda vardır teşekkürler hocam bunun gibi temiz suları görmek moralimi yükselttiAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
İnşallah öyle kalır.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Siyirdim
ögretmenım amma güzeL yermiş öLee yaa payLasımınızz içinn teşekkürLerrr sagolun hahaha
Bul
fotokopici yazdı:iyice hayran bırakıyorsunuz oralar ne yapacağız peki biz. oralardan yazlık aldıracaksınız en sonunda.resimler harika.teşekkürler.
erol abi inşallah bir yazlık alırsın komşu oluruz.ondan sonra biz size gelirizSiyirdimSiyirdimesas resimler harun beyde. hele onları görsen,yazlık kesin!!SiyirdimSiyirdim
Bul
doktor yazdı:izin bitti işe başladık kısmet olursa seneye artık süper yerler süper ortam süper balıklar bi balıkçı daha ne isterki of of harun abime bak bulmuş tertemiz suyu keyif çatıyor sizlere helal olsun valla ben saroz u gördükten sonra daha burada denize giremedim yaw .
eren ,harun beyden gökçeada resimleri gelecek.Siyirdim birde onlara bak bakalımSiyirdim
Bul
Lakerda yazdı:Gerçekten berrak bir pınar gibi akıyor.İnşallah koruyabiliriz..
Paylaşım için teşekkürler hocam..
mehmet abi ben o dereyi 25 yıldan beri bilirim.hiç kirlenmediGulumseinşallah bundan sonra da kirlenmezNayirolamaz
Bul
araphüso26 yazdı:türkiye genelinde böyle temiz dere bulmak imkansız gibi o derede kim bilir çok güzel tatlısu balıklarıda vardır teşekkürler hocam bunun gibi temiz suları görmek moralimi yükselttiAlkis
hüseyin bey derede bol miktarda kefal balığı var..Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kıyıdan bu kadar orhanekmekci 20 3,385 06-03-2008, 02:10
Son Yorum: adem77
  Dünyamızı Hiç Böyle Gördünüz mü? yörükefe 16 3,037 30-06-2007, 03:05
Son Yorum: bucalıfikret
  aralık ay'ına kadar sırtıcı 5 2,592 15-09-2006, 17:22
Son Yorum: Salih Reis

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi