Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çanakkale team buluŞmasi
Bugün ailem , ablalarım ve yeğenimle Kabatepe Orman Kampına piknik ve yüzmek için gittik.Tabi o bölgenin Üstadı Ali Abi ve Filiz hocama avlakları sormadan gitmek olmazdıSmile.Kabatepe'ye vardığımda ilk işim Ali Abi'ye tel. etmek oldu.O da kısa bir süre sonra Kabatepe'de olacaklarını ve mera konusunda yardımcı olacağını söyledi.Geldiklerini öğrendikten sonra hemen yanlarına kaçıverdim.Baktım yarına hazırlık var ve Rus turistler için hazırlık yapılıyor.Kısa bir sohbetten sonra yine ailemin yanına döndüm.Onlarla da ilgilenmeden olmuyor haliyle76.İkinci bir sorti daha çektim Ali Abi ve Filiz hocamın yanlarına.Tabi bu sefer yemler ve takımları da yanıma aldım.Baktım ekip hala işbaşında.Hazırlıklar hızlanmış73.Filiz hocam da iş arası iskeleden kamışı sallamayı ihmal etmemiş.Ama bu sefer sürprizler vardı benim için.Güzel ailemizin yakışıklı delikanlıları Burak ve Fırat da oradaydı.Onlarla da tanışma fırsatı buldum.Tabi bununla da bitmedi.Çocukluk arkadaşım Sinan da oradaydı.Meğer ekipte o da varmış ve birlikte çalışıyorlarmış.Tabi Çevirmen dostumuzla da tanıştık ,yarını heyecanla bekliyordu.Eğer Rusça'ya çeviriyi güzel yapamazsa "çevirme" olacakmışHehehe.Neyse dostlar daha kısa özet geçmeyi beceremediğim için özrümü kabul edin.Tabi asıl konum olan av olayına başlamak hiç de içimden gelmedi.Çünkü Filiz hocamın takım da ispari alıyordu ve can dostlarımdan birini yıllar sonra tekrar görmüştüm.Bu buluşmayla Çanakkale Team neredeyse tamam gibiydi.İnşallah tüm Çanakkale'li üyelerimizin eksiksiz olduğu bir ortamı da yakalamak olduğunda artık onu da Filiz hocam sizlere aktaracaktır.Fotoğrafları Filiz hocam konuya yapıştırırsa çok memnun olurum.Böyle mutlu ve güzel buluşmalarda görüşmek üzere.Herkese saygı ve sevgiler.
Bul
nedim dostum resim yokmu resim arkadaşınla buluşmanada sevindim.. filiz hocam sağolsun resim ekler muhakkakta senin fotoya noldu..güzel bir gün geçirmişsin darısı bizlerin başınaAlkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
güzel paylaşıma resim yakışır.
Bul
Sevgili Hüseyin ve Fikret Abim bende fotoğraf makinesi veya kamera gibi bir teknoloji yoktu maalesef.Filiz hocam ve Ali abim çekim yaptılar.Özür dilerimAffetFiliz hocamdan bekliyorum ben de.Buradan bilgisayarıma kopyalayacağım Gulumse.Ama olsun güzel günler göreceğiz güneşli günler , motorları maviliklere süreceğiz hepberaber.76Seerf.
Bul
Nedim ne işlere yarıyor bu forum bak sinanıda çıkardı karşına dolaylı olarak
Ali reis eğer misafirler izin verirse şöyle güzel bir çekim yaparsınız artık
Bul
Hakikaten hayat sürprizle dolu Happy .40 yıl düşünsem böyle olacağını düşünemzedim Harun.Forum olayı zaten zirve.Çok canlıGulumse
Bul
thunderbolt yazdı:Hakikaten hayat sürprizle dolu Happy .40 yıl düşünsem böyle olacağını düşünemzedim Harun.Forum olayı zaten zirve.Çok canlıGulumse
Nedim daha birinci basamakdayız benim zirve anlayışıma göre
bir gogle kadar popüler olduğumuzda zirve olacağız Siyirdim
Bul
zirveye doğru inşallah.
Bul
Nedim,sürprizli dolu dolu gün geçirmişsin sitemize yeni ruh getiren Çanakkaleliler olarak bir org.yaparsınız artık fotolarıda Filiz hocamızdan bekliyoruz.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
resimleri merakla bekliyoruz filiz ögretmenimden
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team olaganustu toplandi Albatros-gr 40 6,123 22-12-2009, 01:04
Son Yorum: Albatros-gr
  buca team bir arada :) blue_zaire 20 3,731 03-08-2009, 16:54
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  flaş flaş flaş...eskişehir team çanakkalede.. ANTALYALI07 12 2,470 03-10-2008, 14:06
Son Yorum: andrail gail

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi