Yorumları: 2,720
Konuları: 11
22-08-2008, 00:36
(Son Düzenleme: 22-08-2008, 00:40, Düzenleyen: thunderbolt.)
Bugün ailem , ablalarım ve yeğenimle Kabatepe Orman Kampına piknik ve yüzmek için gittik.Tabi o bölgenin Üstadı Ali Abi ve Filiz hocama avlakları sormadan gitmek olmazdı

.Kabatepe'ye vardığımda ilk işim Ali Abi'ye tel. etmek oldu.O da kısa bir süre sonra Kabatepe'de olacaklarını ve mera konusunda yardımcı olacağını söyledi.Geldiklerini öğrendikten sonra hemen yanlarına kaçıverdim.Baktım yarına hazırlık var ve Rus turistler için hazırlık yapılıyor.Kısa bir sohbetten sonra yine ailemin yanına döndüm.Onlarla da ilgilenmeden olmuyor haliyle

.İkinci bir sorti daha çektim Ali Abi ve Filiz hocamın yanlarına.Tabi bu sefer yemler ve takımları da yanıma aldım.Baktım ekip hala işbaşında.Hazırlıklar hızlanmış

.Filiz hocam da iş arası iskeleden kamışı sallamayı ihmal etmemiş.Ama bu sefer sürprizler vardı benim için.Güzel ailemizin yakışıklı delikanlıları Burak ve Fırat da oradaydı.Onlarla da tanışma fırsatı buldum.Tabi bununla da bitmedi.Çocukluk arkadaşım Sinan da oradaydı.Meğer ekipte o da varmış ve birlikte çalışıyorlarmış.Tabi Çevirmen dostumuzla da tanıştık ,yarını heyecanla bekliyordu.Eğer Rusça'ya çeviriyi güzel yapamazsa "çevirme" olacakmış

.Neyse dostlar daha kısa özet geçmeyi beceremediğim için özrümü kabul edin.Tabi asıl konum olan av olayına başlamak hiç de içimden gelmedi.Çünkü Filiz hocamın takım da ispari alıyordu ve can dostlarımdan birini yıllar sonra tekrar görmüştüm.Bu buluşmayla Çanakkale Team neredeyse tamam gibiydi.İnşallah tüm Çanakkale'li üyelerimizin eksiksiz olduğu bir ortamı da yakalamak olduğunda artık onu da Filiz hocam sizlere aktaracaktır.Fotoğrafları Filiz hocam konuya yapıştırırsa çok memnun olurum.Böyle mutlu ve güzel buluşmalarda görüşmek üzere.Herkese saygı ve sevgiler.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
nedim dostum resim yokmu resim arkadaşınla buluşmanada sevindim.. filiz hocam sağolsun resim ekler muhakkakta senin fotoya noldu..güzel bir gün geçirmişsin darısı bizlerin başına
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
güzel paylaşıma resim yakışır.
Sevgili Hüseyin ve Fikret Abim bende fotoğraf makinesi veya kamera gibi bir teknoloji yoktu maalesef.Filiz hocam ve Ali abim çekim yaptılar.Özür dilerim

Filiz hocamdan bekliyorum ben de.Buradan bilgisayarıma kopyalayacağım

.Ama olsun güzel günler göreceğiz güneşli günler , motorları maviliklere süreceğiz hepberaber.

.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Nedim ne işlere yarıyor bu forum bak sinanıda çıkardı karşına dolaylı olarak
Ali reis eğer misafirler izin verirse şöyle güzel bir çekim yaparsınız artık
Hakikaten hayat sürprizle dolu

.40 yıl düşünsem böyle olacağını düşünemzedim Harun.Forum olayı zaten zirve.Çok canlı
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
thunderbolt yazdı:Hakikaten hayat sürprizle dolu
.40 yıl düşünsem böyle olacağını düşünemzedim Harun.Forum olayı zaten zirve.Çok canlı
Nedim daha birinci basamakdayız benim zirve anlayışıma göre
bir gogle kadar popüler olduğumuzda zirve olacağız
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Nedim,sürprizli dolu dolu gün geçirmişsin sitemize yeni ruh getiren Çanakkaleliler olarak bir org.yaparsınız artık fotolarıda Filiz hocamızdan bekliyoruz.Rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 1,452
Konuları: 18
resimleri merakla bekliyoruz filiz ögretmenimden
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL