Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
meslek bilgilerimiz
arkadaşlar bu konu içinde kim ne iş yapar hangi bölümde hangi branşta çalışır bürosu,ofisi,odası çalıştığı ortamı ve yaptığı işi paylaşalım.
hem birbirimizin meslekleri hakkında bilgi edinmiş olur yeri geldi birbirimizden faydalanırız hemde birbirimizden bilgi alabiliriz.
not:balık malzemeleri satış işleriyle ugraşan arkadaşlarımız siteye üye olup reklam amaclı tanıtım yapmak site kurallarına aykırıdır
Bul
özel bir grup şirkette muhasebe servisindeyim, herzaman bildiğim konularda yardımcı olurum Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:özel bir grup şirkette muhasebe servisindeyim, herzaman bildiğim konularda yardımcı olurum Seerf
resim gönder resim yok öye kaçamak bu arada benim 1000000000000 milyon doları nasıl degerlendirecegimi bilemiyorum sana yollasam haleetsen nasıl olurGulumse
Bul
özel bir bankada güvenlik görevlisiyim.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
LeVrEkCi yazdı:resim gönder resim yok öye kaçamak bu arada benim 1000000000000 milyon doları nasıl degerlendirecegimi bilemiyorum sana yollasam haleetsen nasıl olurGulumse

nihat abi bende yatırım konusunda deneyimlerimi paylaşabilirim.hehehe..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
benim asıl mesleğim elektronik fakat ne yazıkki mesleğimi yapamadım baba mesleğim kerestecilik bende baba yanında kerestecilikle başlayıp yavaş yavaş dekorasyona döndüm 12 senedir kuzenimle ortak bu dükkanı çalıştırıyorum.
akşama kadar oturduğum koltuğum yazdığım bilgisayarım bunlar.
parke çeşitleri,kapı,çelik kapı,duşakabin,kereste hakkında yardım isteyenlere seve seve bilgi verir yakın olanlara yardımcı olurum.
ayrıca royal ve pierrecardin halı bayisiyim ihtiyac sahiplerine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Deep Scuba Diving Öğrtm.(Derin Tüplü Dalış)
Bul
Sınıf ÖğretmeniyimGulumse
White GuLL
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3872&dateline=1219789187]
Bul
ben göndermiyeceğim pretosto ediyorum siz ne zaman ben küçükken adlı konuya resim eklerseniz bende o zaman ekleyecem nihat beySiyirdimHiHappy
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
arkadaşlar ben geçen sene unilever şirketinin çorlu fabrikasından emekli oldum firsat buldukça eniştemlerin kristal avize ithalat ve ihracat işine yardım ediyorum rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi