Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
meslek bilgilerimiz
araphüso26 yazdı:ben göndermiyeceğim pretosto ediyorum siz ne zaman ben küçükken adlı konuya resim eklerseniz bende o zaman ekleyecem nihat beySiyirdimHiHappy
haklısın valla şimdi bakıyorum resimlere bulur bulmaz ekleyeceğim Gulumse
Bul
merhaba arkadaşlar aslında ben 1996 yılında Bandırmada m.y.o. dan gümrük teknikeri olarak mezun oldum.sonrasında tamamlayarak lisans mezunu oldum.ama şu an ankarada sağlık bakanlığında v.h.k.i. olarak görev yapmaktayım.yani memurum . resimler inşallah yarın gelecek.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Sakarya Adliyesinde zabıt katibi olarak görevime devam ediyorum. 20. yıla girmek üzereyim. Bölümüm İnfaz. Cezaevine giriş, çıkış, süre hesaplamaları, tutuklama, tahliye vs. kısaca sitresli ve yoğun. Görevimin ilk 4 yılında Yazı İşleri Müdürlüğü, İcra Müdürlüğü ve Noterlik görevlerini yaptım. Bayağı yoğun çalıştığım söylenebilir. Adli sıkıntılarınızda önfikir verebilirim. Ama ilk tavsiyem asla adliyelik olmayın.
Bul
Arkadaslar ben Yunanistanin Bati Trakya Turklerindenim. Yunanistanin Gumulcine (Komotini) sehrinde ikamet ediyorum is yerimde orada. 1984 elektirik muhendisliginden mezun oldum. Bes sene sanaide calistim. Simdi ev elektirik tesisati malzemeleri dukkanim var, ayni zamanda da elektirik tesisatlarida yapiyorum.
En onemliside bos zaman kaldiginda kendimi denizde buluyorum !
Herkeze RASTGELE !
Bul
ben pınar benim mesleğim özel günler için organizasyon yapmak(organizatör)Gulumse
Bul
bende özel bir şirkette 23 senedir işçilik yapmaktayım ,akrilik elyaf üretimi ,carbon elyaf üretimi yapmaktayız .yani ipliğin hammaddesini üretmekteyiz.foto yollamam yasak sadece link vereyim (www.aksa.com)
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
LeVrEkCi yazdı:benim asıl mesleğim elektronik fakat ne yazıkki mesleğimi yapamadım baba mesleğim kerestecilik bende baba yanında kerestecilikle başlayıp yavaş yavaş dekorasyona döndüm 12 senedir kuzenimle ortak bu dükkanı çalıştırıyorum.
akşama kadar oturduğum koltuğum yazdığım bilgisayarım bunlar.
parke çeşitleri,kapı,çelik kapı,duşakabin,kereste hakkında yardım isteyenlere seve seve bilgi verir yakın olanlara yardımcı olurum.
ayrıca royal ve pierrecardin halı bayisiyim ihtiyac sahiplerine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Nihat o meslek benim oturdugum caddede çok yaygın,yani modoko ve çevresi,sırf böyle işler var başka şey yok mobilyaylan ilgili her şey.
Bul
Bende bilgisayar mühendisiyim. Borsa Aracı kuruluşlarından birinde bilgi işlem müdür yardımcısıyım. Mesleğimde mesai mefhumu olmadığı için her an tetikte olmam gerekiyor. gecenin bir vakti şirkete geri dönmem gerekebiliyor Sad Bu yüzden birçok şeyden mahrum kaldığım oluyor. Yapılan organizasyonlardan ( Yeşilköy deki organizasyon ) ancak bir tanesine katılmıştım. O organizasyonda evlilik yıldönümüne denk gelmişti. Eşim önce fırça attı ama sonra halime acıyıp yollamıştıSmile
Saygılar,
Cüneyt
***Keçi sarap içince, dağa kurt aramaya çıkarmış...***
Bul
balıkcızakir yazdı:Nihat o meslek benim oturdugum caddede çok yaygın,yani modoko ve çevresi,sırf böyle işler var başka şey yok mobilyaylan ilgili her şey.
evet zakir abi oralarda akrabalarım ve birçok meslektaşımın dükkanı var bazen gelirim o taraflara.
Bul
Ben emeklilerin maaşlarını yazıyorum.Hangi emekli fazla hareket yaparsa ona çift maaş yazıyorum.Emekliler kervanındayım.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi