Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilecik,Bozüyük,Kurtköy
Kurtköy Bozüyük ilçesine 15 km. mesafede bulunan bir kapama sulama barajı. Güzel kamp yeri tuvaletleri ve içme suları bulunan piknik alanı ile ailece hafta sonu geçirilebilecek bir alan. mısır yemi kullanarak 1 kg civarlarında kara sazan ve aynalı sazan avı mümkün. 4 arkadaş 23,24,25 Ağustos tarihlerinde yaptığımız kampta 8 kara sazan 2 aynalı sazan aldık. Bir uyarı cep telefonları sürekli şebeke arıyor. Balık resimlerini çekemeden şarzınız bitebilir.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
buraya hiç gitmedim murat ama yanlış hatırlamıyorsam arkadaşlardan alınan bilgilere göre burada turnada var yayında 3 gün güzel kamp olmuş tebrikler
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:buraya hiç gitmedim murat ama yanlış hatırlamıyorsam arkadaşlardan alınan bilgilere göre burada turnada var yayında 3 gün güzel kamp olmuş tebrikler
Hüseyin Sakarya nehriye yayına gidiyoruz diye çıktık. Kendimi Kurtköyde buldum. Bilerek yola çıksaydım sanada oluşmaya çalışırdım. Fakat turna ve yayın duymadım. Görmedim de Bir ara yemlik balık ta denedim. iş yapmadı. Yalnız güzel bir kamp alanı. Sizede yakın sayılır. Tavsiye ederim.
Bul
gerçekten harika yerler var güzelim memleketimde.paylaşım için teşekürler.
Bul
arap sana bahsettiğm eniştenin köyünün aşağısı burası olması lazım .murat teşekkürlerAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Murat buraya hiç gitmedik ama gitmeyi düşünüyorum, çünkü bayağı güzel yerler birde balık varsa tutmayın beni..yalnız bana anlatılan çok çalılık olduğu oltaların takılma ihtimali yüksek diye duydum sen ne diyorsun bu konuda..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
murat yeni yerler keşfetmişsin benim bilecik işide oluyor gali
ba benide oradan alısınız beraberde gidebiliriz.
Bul
yalova tatar yazdı:arap sana bahsettiğm eniştenin köyünün aşağısı burası olması lazım .murat teşekkürlerAlkis

senin anlattığın yerse kesin turna var... yalnız burayıda tertemiz yapmışlar gidenler çok umutlu gitmesinSiyirdim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Murat buraya hiç gitmedik ama gitmeyi düşünüyorum, çünkü bayağı güzel yerler birde balık varsa tutmayın beni..yalnız bana anlatılan çok çalılık olduğu oltaların takılma ihtimali yüksek diye duydum sen ne diyorsun bu konuda..

sen sarıyerden şaşma uzunumNayirolamazHappy
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
LeVrEkCi yazdı:gerçekten harika yerler var güzelim memleketimde.paylaşım için teşekürler.
Nihat gerçekten güzel yerler, Bozüyük ten bir çok aile günlük piknik amacıyla çoluk çocuk geldi. Bir çoğuyla tanışıp sohbet ettim. olta atan kadınlar vardı. çocuklar vardı. tabi bu çevreye daha duyarlı olmamıza biraz daha etken.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi