Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
380 katlanabilir pelikan bot
arkadaşlar 2007 mayıs ayında alınmış olup sadece 3 ay kullanılmıştır vakitsizlik ve işyoğunluğu sebebiyle satıyor herhangi patlağı ve yaması yoktur kürekleri ve tamirtakımı ile beraber verilecektir bu ilanı tekne borsasında gördüm alma tarafındayım fiyatı 1000 ytl dir bot istanbulda fiyatı uygunmu yardımcı olursanız sevinirim kaç hp motor uygundur.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Motorsuzmu 1000 tl motorsuzsa daha uyguna bulunabilinir
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Motorsuzmu 1000 tl motorsuzsa daha uyguna bulunabilinir

harun motorsuz fiyat doğru söylüyorsun dağa uygun bulunabilir birde kargosu alıcıya ait.
Bul
walla reis bu sene herkez patlar çok uygun şeyler bulabilirsin biraz sabret ve araştır derim
Bul
Balık tutmak için ucuz bir fiber al derim,rasgele.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Balık tutmak için ucuz bir fiber al derim,rasgele.

aklısın orhan abi bende fiberden yanayım fakat koyacak yerim yok.
Bul
fiko devamlı gittiğin yer yokmu balığa oraya bırakısın bi kilit tmm.seneden seneye belki bakım yaparsın

bu paranın daha ucuzuna biraz bakımsız ama yolda bırakmayan fiber tekne alırsın fiko
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bucalıfikret yazdı:aklısın orhan abi bende fiberden yanayım fakat koyacak yerim yok.

Tekneyi bir şekilde kıyıya bırakılırda her balığa gidişde motordu kürekti capaydı bunları yanında taşımayı göze alırsan neden olmasın.
Bornova - izmir
Bul
aslında ben bile düşünüyorum bir bot almayı benimde aklıma hep fiberler takılıyor..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bende fiberden yanayım tamiri kolay .
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi