Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
silifke cennet cehennem obrukları..
aytek eline sağlık hem yerleri gördük hemde hikayeyi okuduk Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
teşekkürler aytekin.bende yıllar önce oraları gezdim.cennet gerçekten harika hata cehennem vadisi bile çok hoş.benimde anılarım geldi aklıma.orda birde yerin 7 kat altına girilen mağara vardı.dik bir merdivenle iniliyor.orayıda gezme fırsatın oldumu.?
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Aytekin kendimi orda zannettim.Çok güzel kareler almışsın ellerine sağlık.Paylaşım için teşekkürlerAlkis
Bul
Sağol Aytekin çok güzel ve değişik yerler Alkis Alkis
Bul
Resimler bir harika çok güzel yerleri gezmişsiniz. Aytekin.Paylaşım için teşekkürlerAlkis
White GuLL
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3872&dateline=1219789187]
Bul
SerenaY66 yazdı:teşekkürler aytekin.bende yıllar önce oraları gezdim.cennet gerçekten harika hata cehennem vadisi bile çok hoş.benimde anılarım geldi aklıma.orda birde yerin 7 kat altına girilen mağara vardı.dik bir merdivenle iniliyor.orayıda gezme fırsatın oldumu.?
ilker abi gezilebilen heryeri gördük,yanlız mehmet abinin bahsettiği bir yer vardı,için den akarsu akıyor diye bahsetmişti,ama ben baktığımda sudan eser yoktu yerler hafif nemli ve kaygandı,sanırım yazın bu akarsu kuruyor,inşallah kışın eski haline dönüyordur,doğa güzelliklerimizi korumamız gerek.yoksa ileriki kuşaklara sadece fotoğraflar kalacak.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
teşekkürler çok güzel resimler..gezmek görmek lazım..
Seerf
Bul
Aytekin ellerine sağlık.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
teşekkürler aytek abi paylaşım için eline emeğine sağlık hikayeyide öğrenmiş olduk böylece .
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
aytekin saol sayende görmüş olduk emegine sağlık.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi