Yorumları: 394
Konuları: 16
arkadaşlar merhaba sarıyerden başlayp rümeli hisarına kadar balık yoktu hisar a gelmeden kafelerin karşısında küçük bir yer olta atmak için oradan kayklar akıntıdan lüfer alıyorlardı istavritler iyice kıyılamışlardı bende biraz istavrit izmarit tuttum izmaritlerde çapariye geldi 12 10 yeşil çapari av çok iyi gidiyorken opyraz çok hızlandı ve denizdeki akıntı değişti balıklarda kayboldu ve avımı sonla hafta içinde sarayburnunda lüfer aldım ama çok azdı istavritte yoktu
RESİMLERİ YÜKLEMİYORM BİR SORUNMU VAR
BOĞAZLARIN KRALI
Yorumları: 1,496
Konuları: 64
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
istavrit yazdı:arkadaşlar merhaba sarıyerden başlayp rümeli hisarına kadar balık yoktu hisar a gelmeden kafelerin karşısında küçük bir yer olta atmak için oradan kayklar akıntıdan lüfer alıyorlardı istavritler iyice kıyılamışlardı bende biraz istavrit izmarit tuttum izmaritlerde çapariye geldi 12 10 yeşil çapari av çok iyi gidiyorken opyraz çok hızlandı ve denizdeki akıntı değişti balıklarda kayboldu ve avımı sonla hafta içinde sarayburnunda lüfer aldım ama çok azdı istavritte yoktu
Daha güzellerine, rastgele. Resimleride bekleriz.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
bir sorun yk abi bir daha dene istersen resimleri görünce yorum yazacam
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
afiyet olsun rast gele resimler olsa güzel olaçek.
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
istavrit yazdı:arkadaşlar merhaba sarıyerden başlayp rümeli hisarına kadar balık yoktu hisar a gelmeden kafelerin karşısında küçük bir yer olta atmak için oradan kayklar akıntıdan lüfer alıyorlardı istavritler iyice kıyılamışlardı bende biraz istavrit izmarit tuttum izmaritlerde çapariye geldi 12 10 yeşil çapari av çok iyi gidiyorken opyraz çok hızlandı ve denizdeki akıntı değişti balıklarda kayboldu ve avımı sonla hafta içinde sarayburnunda lüfer aldım ama çok azdı istavritte yoktu
Bereketli ve afiyet olsun.
Resimleri denedin ve yüklenmiyorsa, muhtemelen boyutu yüksek gelmiştir. Bi resim programıyla küçültmeyi dene istersen!
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Bereketli olsun

fotolarda olursa daha güzel olacak
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Bereketli olsun, resimleride bekliyoruz..
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
bahri tekrar dene
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
bereketli olsun
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.