Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rümeli hisarınından inciler
arkadaşlar merhaba sarıyerden başlayp rümeli hisarına kadar balık yoktu hisar a gelmeden kafelerin karşısında küçük bir yer olta atmak için oradan kayklar akıntıdan lüfer alıyorlardı istavritler iyice kıyılamışlardı bende biraz istavrit izmarit tuttum izmaritlerde çapariye geldi 12 10 yeşil çapari av çok iyi gidiyorken opyraz çok hızlandı ve denizdeki akıntı değişti balıklarda kayboldu ve avımı sonla hafta içinde sarayburnunda lüfer aldım ama çok azdı istavritte yoktu

RESİMLERİ YÜKLEMİYORM BİR SORUNMU VAR
BOĞAZLARIN KRALI
Bul
afiyet olsun, rastgele
Bul
istavrit yazdı:arkadaşlar merhaba sarıyerden başlayp rümeli hisarına kadar balık yoktu hisar a gelmeden kafelerin karşısında küçük bir yer olta atmak için oradan kayklar akıntıdan lüfer alıyorlardı istavritler iyice kıyılamışlardı bende biraz istavrit izmarit tuttum izmaritlerde çapariye geldi 12 10 yeşil çapari av çok iyi gidiyorken opyraz çok hızlandı ve denizdeki akıntı değişti balıklarda kayboldu ve avımı sonla hafta içinde sarayburnunda lüfer aldım ama çok azdı istavritte yoktu

Daha güzellerine, rastgele. Resimleride bekleriz.
Bul
bir sorun yk abi bir daha dene istersen resimleri görünce yorum yazacamSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
afiyet olsun rast gele resimler olsa güzel olaçek.
Bul
istavrit yazdı:arkadaşlar merhaba sarıyerden başlayp rümeli hisarına kadar balık yoktu hisar a gelmeden kafelerin karşısında küçük bir yer olta atmak için oradan kayklar akıntıdan lüfer alıyorlardı istavritler iyice kıyılamışlardı bende biraz istavrit izmarit tuttum izmaritlerde çapariye geldi 12 10 yeşil çapari av çok iyi gidiyorken opyraz çok hızlandı ve denizdeki akıntı değişti balıklarda kayboldu ve avımı sonla hafta içinde sarayburnunda lüfer aldım ama çok azdı istavritte yoktu

Bereketli ve afiyet olsun.

Resimleri denedin ve yüklenmiyorsa, muhtemelen boyutu yüksek gelmiştir. Bi resim programıyla küçültmeyi dene istersen!
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Bereketli olsun Alkis fotolarda olursa daha güzel olacakSeerf
Bul
Bereketli olsun, resimleride bekliyoruz..
bahri tekrar dene
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bereketli olsun Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rumeli Hisarı 11.11.2011 xfisher 24 3,765 13-11-2011, 00:37
Son Yorum: efese
  tuzladan inciler... kaya 19 2,884 21-08-2011, 12:42
Son Yorum: Zıpkıncı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi