Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Satılı
Arkadaşım Ramis elinde satılık 4.00 metre fiber tekne olduğunu, tanıdıklarıma satabileceğimi söyleyince resimlerini çekip sizlerle paylaşmak istedim. Her ne kadar kendisi 1.500.00 YTl dedi ise de bu rakamı 1.300.00 YTl hatta 1.200.00 YTL ye indirebeliceğimi düşünerek sizlere resimleri gönderiyorum. İhtiyaç sahiplerine şunu hatırlatmak isterim. Kendim inceledim. eziği, kırığı, patlağı bulunmamakta. Tenke çift kat fiber kaplı yalnız motoru bulunmamakta. İrtibat için Ramis 0 535 935 70 22 ile bizzat kendisi ile olmadığı takdirde benim 0 532 635 04 06 ile aracılık kurabilirsiniz.
Bul
murat abi resimler yok Siyirdim ama iyişallah satılır benim ihtiyacım yok Boboama alan çıkacaktırSeerf
Bul
balıkcı uğur yazdı:murat abi resimler yok Siyirdim ama iyişallah satılır benim ihtiyacım yok Boboama alan çıkacaktırSeerf
Uğur internette bir sıkıntı var her halde başlığıda yarım almış.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
kusura bakmayın parça parça gelebildi resimler.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
satana ve alana hayırlı olsun Gulumse
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
abi gördüğüm kadarıyla teknenin malzeme dolapları yok. bu tür tekneler daha çok tatlı su balıkçılığı için ideal. denizde yapmaz gibime geliyor. alana da satana da hayırlı olsun.
Bul
hayırlısı olsun alan kazanır satan kaybeder.
Bul
bucalıfikret yazdı:hayırlısı olsun alan kazanır satan kaybeder.
niyeki fikret abi alanda kazanır satanda kazanır önemli olan sattıgı fiayttır satanın ve yerine koyup koymayacagıdır Smile
Bul
hayırlı müşteriler murat işallah iyi biri alır .hem deniz hem göl için olur farketmez .koyacağın bi olta çantan onuda ön tarafa koyarsın olur biter .Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Murat pek anlamam ama benim aldığımla kıyaslayınca ben hiç paraya almışım gibi geldi
Bendekinde baş altı kıçaltı dolap ortada livar var paslanmazları var arkadaşının bayağı bir inmesi lazım gibi geldi bana
Yinede hayırlısı diyelim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi