Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Faruk arkadaşla kalamarcılığımız
Ahmet abi güzel bir kalamar avı olmuş.
Peki merak ediyorum bu kalamarın avcısı balıklar yokmu mesela akya gibi
Bul
thunderbolt yazdı:Ondan beteri de var ; Ahtapot Hadiordan Kafasını kopartana kadar dayak istiyor mübarek Siyirdim Değil mi Arap ? Hehe RoseBiggrin

Arabın ahtapotun kafa derisini ters çevirene kadarki uğraşısı hala gözümün önünde Hüseyinin kollarına yapışıyor mubarek Hüseyinde kollarından uzaklaştırırken vocuk vocuk sesler Happy hala kulağımda o sesler
Bul
bereketli olsun Ahmet abi, maşallah ışıl ışıl kalamarlar,
ayrıca afiyet olsun.
Bul
fotokopici yazdı:maşallah valla kalamarlar ne güzel gözüküyor.çok merak ediyorum gelişi nasıl acaba.
Erol arkadaş pek öbür balıklar kadar zevk vermiyor Hi oltada ani bir ağırlık hisedildiği anda yavaş yavaş oltayı topluyoruz fakat kızartması veya mangalda damak tadı çok şahane Seerf
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Ahmet abi güzel bir kalamar avı olmuş.
Peki merak ediyorum bu kalamarın avcısı balıklar yokmu mesela akya gibi
Evet Harun hiç avcısı olmaz olurmu ! buralarda küçük boyda kuzubalığı-küçük akya-bu günlerde de biraz palamut görmüşler bakalım hava iyi olursa pazar günü sirtiye çıkacaz76
Bul
mariner8 yazdı:Erol arkadaş pek öbür balıklar kadar zevk vermiyor Hi oltada ani bir ağırlık hisedildiği anda yavaş yavaş oltayı topluyoruz fakat kızartması veya mangalda damak tadı çok şahane Seerf

Maşallah,Faruk beyle birlikte bereketli kalamar almışsınız afiyet olsun.SeerfAhmet bey kalamar ızgarası tavasına göre sert oluyor sizin pişirme usulundede durum aynımı.Saygılarımla,rasgele.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Maşallah,Faruk beyle birlikte bereketli kalamar almışsınız afiyet olsun.SeerfAhmet bey kalamar ızgarası tavasına göre sert oluyor sizin pişirme usulundede durum aynımı.Saygılarımla,rasgele.
Evet Orhan abicim kalamarın ızgarası daha sert oluyor 7678
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatrosun(Faruk)şansına orhanekmekci 33 5,853 12-01-2011, 23:43
Son Yorum: orhanekmekci
  Lüferlerin devamı Faruk arkadaşımla mariner8 22 3,937 25-10-2008, 19:36
Son Yorum: eşref sürek

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi