Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
baba ve oğul
Teşekkürler Hüseyin Alkis Bizi kendinden önemli sayan anne-babalarımıza bu kadarcık sabır bile çok az Smile Gerçi sakladığımız bababımızı çok özlüyorum ama Snifsinf Allah onları başımızdan eksik etmesin ...
Bul
Hüseyin'im durdun durdun yine damardan vurdun, tabi anlayabilene. Ama artık dört kere bile değil ilk soruda alıyorsun ters cevabı. Çocuklarımıza güzel örnek olmak istiyorsak, bize nasıl davranmasını istiyorsak, aynen büyüklerimize öyle davranalım. Tanımadığımız büyüklere dahi bir gülümseme, bir saygıda kusur işlemeyelim.
Bul
hüseyin abi teşekkürler paylaşım için...Alkisboşuna dememişler´´ Bir kadın dokuz çocuğa bakar;dokuz evlat bi anaya bakamaz´´ diye saygılar...
Bul
paylasim icin tesekkurler Huseyin abi. ibret alinacak bir konu malesef yasli insanlarimiza yeterince saygi duyulmuyo artik
1980 Sirinyer Izmir
Bul
Maalesef örf-adetlerimiz hızla yokediliyor.Televizyonlar başta olmak üzere bilinçli ve sinsice ( insan egolarını okşayarak ) bencillik öne çıkartılıyor.Bunlar bizim milletimize çok ters ama yıllardır yılmadan sabırla nakış gibi işliyorlar gençlere.Başta Milli Eğitim öğrecileri yarış atı gibi biribirlerine rakip yapıyor sonra da veliler yavrularını arkadaşlarıyla kıyaslıyor ve onları baskı altına sokuyor.Arkadaş oluyor rakip . Niye ? İyi bir gelecek için Hadiordan İyi insanlardan oluşmayan bir toplumdan iyi bir gelecek beklemek kadar saçma bir hedef de yoktur bana göre Baby .Daha yazacak çok şey var ama bu konu da ilk aklıma bunlar geldi.
Bul
Konuda çok güzel yorumlarda Babamın bana herzaman işlediği bir konudur ana baba ya öf bile demeyeceksin
Cennet anaların ayağı altındadır -Babanın ahı tutar ananın ahını sütü karşılar
Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar
Malasef bazı değerleri kaybettikten sonra kafalara dank ediyor kimisinde o bile yok ya neyse Herkez sağlığında ana babasının kıymetini bilsin ölümlü dünya bir varmış bir yokmuş insanoğlu
Offf of kederlendim yine babacımı 30 sene önce kaybettim bir anam sağ babamda çok denizci adamdı tekne sevdalısıydı çocuk yaşlarımda hafta sonlarımız tersanede geçerdi
En son teknesi 330 mercury içten makina kuyruklu ve komple mavun 12-13 mt bir tekneydi dizynlarını kendisi çizip özel yaptırırdı
Bul
Hüseyin iyi ders teşekkürler Alkis
Bul
Hüseyin abim çok güzel ve değerli bi paylaşım teşekkür ederim saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
helal olsun... ama hangimiz babalarımız kadar sabırlıyız.
daha yarım saat önce balık tan geldim fotohraf çekemedim babamla birlikte gittik. ailemizle geçirdiğimiz her anı iyi değerlendirmek lazım çünkü zaman çok kısa unutmayalım...
Bul
Arabım teşekkürler ellerine sağlık..Alkis

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  oğul ve baba+ anne araphüso26 19 3,961 06-11-2008, 04:58
Son Yorum: phnx

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi