Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kıssadan Hisse............
Sizlerinde görüşlerinizi bekliyorum.

Ek Dosyalar
.zip   NeyzenTevfik_ve_NeydenBirNefes.zip (Dosya Boyutu: 746.5 KB / İndirme Sayısı: 108)
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
neyzen tevfik gibi insanlar ne yazık kalmadı ali bey o tarz insanlara rastlamak mümkün değil.
aslında mümkünde olanlarda zaten kenarda köşede kaybolmuşlar.
(konuyu öneri istek bölümünde açmışsınız balıkçı sohbetine taşıdım tüm arkadaşlar lütfen uygun başlıklara konu açın.)
Bul
Alkolle anılan,gericilikle savaşan paraya tamah etmeyen hazır cevap bir kişi.Seerf
Bornova - izmir
Bul
ali paylaşım için teşekkürler .
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Sevdiğim fıkralarından
Meyhanenin tuvaletine giderken,daracik koridorda bir kabadayi ile karsilasir.Birinden birinin kenara çekilmesi gerekmektedir.
Neyzen, " Müsaade et,geçeyim " der.Sarhos kabadayi, "Sen kime kafa tutuyorsun babalik, ben senin gibi cigeri iki para etmezlere yol vermem " diye aksilenir.Bizimki hemen kenara çekilir, " Ben veririm " der.
Bornova - izmir
Bul
değerli bir insan nüktedan ozan şair her ne derseniz halk adamı allah rahmet eylesin teşekkürler ali bey Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Paylaşım için teşekkürler Alkis Güzel üflüyormuş , hem nefesiyle hem sözleriyle Gulumse
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
ali paylaşım için teşekkürler .
Bul
ali paylaşım için teşekkürlerAlkisSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Ali Kıssadan hisse gerçekten dediğin gibi
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi