Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bukadar büyük zargana gördünüzmü?
ben ilk defa görüyorum siz hiç gördünüzmü?
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=202360
Bul
Yok yaaaaaaaaa böyle bir zargana düşünemiyorum.Paylaşım için teşekkürler.
Bul
............
Bul
aman aman sizin olsun ne işim var o kadar irisiyle bize kepçelik yeterde artar bile bide oltaya takıldığını siz düşünün kayık sefası yaptırır adama
Bul
olsun be arkadaşlar birde böylesini denesek kötümü olur.sen yakala olta ile onu o gezdirsin sen bedevadan olmazmı.palaşımın için sağol
Bul
Ben 48 cmlik zarganalar yakaladım,ama böylesini yimdiye kadar ne gördüm,ne duydum. Ama yakalarsam sizlere ziyafet çekerim onunla. Rakılar Murat'tan. Smile))
Bul
arkadaşlar ihtimalen başka bir familya dandır bunlar.benzerlik var bence
Bul
Ayıpsın ibarhim abi rakılar benden tabii.10 Koli rakıylamı korkutucan beni yawwwwwwHehehe.Salata levrekçiden ama.
Bul
ALİ yazdı:süper ya ilk kez bu kadar büyüğünü görüyorum ben zargana toplarken iyi kepçeye gelmedi korkutur adamı valla boya ve genişliğe baksana süper haber bu hatta günün haberi bence tebrikler dostum iyi yakalamışsın.

sevgiler

düşünsene alo ışıkla geziyorsun bu zarganalardan biri yatıyor suyun üstünde hahahahaaaaa kepçeyi nereden vuracagını şaşırır adam beee
valla saglammış zarganalar benim en büyük tuttugum 1 metreligi daha büyügü olmaz diyordum olailiyormuş daha neler görecez bakalım
Bul
Murat,salatayıda ben yaparım,merak etme sen.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  zargana başlamış!!!!! levreksever 19 3,313 20-04-2009, 11:17
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi