Yorumları: 739
Konuları: 50
herkse selamünaleyküm merhabalar dostlar ayrı kalmamın sebebi pc.sim eskiydi çöpe gitti ve yoğun iş temposu sorunlar sıkıntılar cocuk v.s v.s ........ haaa bu arada iş kazası tabi şu an sağ elimle yazıyorum sol elimi iş kazası geçirdim dikişli açık istirahattayım atel var yarım alçı dirseğe kadar ama halloldu iyileşecek sorun olmayacak zamanla tabi pc.yi yeniledim her şey yolunda şimdilik hamd olsun ne yapalım sizleri unutmadım işyerinde takibimdeydiniz yorum yazamasamda neyse biraz fazla ara verdim elimde olmayan sebeblerden dolayı hayat ve geçim eş dost çoluk cocuk iş dunya koşuşturması bazen bi girdaba giriyorsunuz kapılıp gidiyorsunuzki bazen dostlarınızı bile unutuyorsunuz hayat acımasız hayat zor ama yaşamak güzel her şeye rağmen haaaa balıktan vazgeçmiş değilim devam bu arada senenin en çok balığınıda 17 ekim günü unkapanı koprüsünde 47 tane çinekop ve sarıkanat alarak kırmıl oldum cok güzel bi gundu 17 ekim de istanbulun her tarafı balık kaynıyormuş kovalarca çinokop alınmış o gün
HERKESE TEKRARDAN MERHABA AVINIZ BOL OLSUN
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Yeniden hoşgeldin Bekir geçmiş olsun.Yanlış mı hatırlıyorum daha öncede bir kaza nedeniyle forumdan ayrı kalmamışmıydın ?
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bekir bacak kırıyorsun el yaralıyorsun aman dikkat et kendine yaww forumumuzun en sakat üyesi ilan edeceğim seni bu gidişle

17 ekim günü bogazda kalenderde de millet çok bol balık tutmuş dediğin gibi 50 parçadan az olan olmamış kaçırmışız o günü bizler.
aramızda olman güzel tekrar hoşgeldin rastgele.

çoookk geçmiş olsun.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
vallaha bekirim iki gün önce aklımdan geçtin...neyse geçmiş olsun arkadaşım..tek elle bile güzel yazmışsın
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
bekir geçmiş olsun sen kalbimizdesin raporlarını bekliyoruz.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
araphüso26 yazdı:vallaha bekirim iki gün önce aklımdan geçtin...neyse geçmiş olsun arkadaşım..tek elle bile güzel yazmışsın
araphüso biz iki ellemi yazıyoruz ben tek elle yazıyorum.
Yorumları: 739
Konuları: 50
tekrardan katılmak hatırlanmak güzel evet mehmet abi daha öncede diz kapağım kırılmıştı 2 ay alçıda kalmıştım 2008 yaramadı bana allah hepimizi kazadan beladan korusun zorrr valla
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Bekir geçmiş olsun

iyi avlar
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
bekir geçmiş olsun yaw bu musubetsizlik aldı başını gidiyor be kardeş bi kurban kes bari tekrar geçmiş olsun.aramızda olman sevindirici
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Bekir tekrar hoşgeldin, vede çok geçmiş olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]