Yorumları: 1,135
Konuları: 85
Sevgili dostlar sizlerden gelen bütün istekleri yerine getirmeye çalışıyoruz ve çalışacağız.Geçen hafta açılan bir konuda tatlı su balıkları için bi sayfa istenilmişti.Bu konu yönetim tarafından görüşüldü ve uygun bulundu.Bugün itibariyle deniz ve tatlı su balıkları olarak iki ye ayırmış bulunmaktayız.Bu konu için emek harcayan başta site sahibi fıshermen olmak üzere tüm haftasonunu sırf bu konu için harcayan sevgili levrekci(nihat abi),Kamil abi ve tüm yönetime şahsen teşekkür ediyorum.
Nihat abi kamil abi elinize emeğinize sağlık.Çok sağolun.
Saygılar.
Yorumları: 719
Konuları: 31
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
Emeğinizin karşılığı bir teşekkürle ödenecek gibi değil ama elimden başka birşey gelmiyor,bizleri dikkate alarak bu şekilde başka bir başlık attınız ve bu konuya emeginizi sarf ettiniz göz nurunuzu verdiniz bu konuda emeği geçen herkeze sayğılarımı sunar sonsuz teşekkürler ederim biliyorum ki herşe daha güzel dahada güzel olacak saygılar teşekkürler.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
arkadalar ben teşekkür ederim görevimiz hepimizin saolun
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
elinize sağlık arkadaşlar.
nihatçım devam çok güzel oluyor gerçekten.
sevgiler.
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
elinize sağlık çok teşekkürler
Yorumları: 49
Konuları: 5
arkadaşlar bir tatlı su balıkçısı olarak bu konuyu ben açmıştım konuyu dikkate aldığınız için ve emek verip bizler böyle güzel bilgiler topladığınız için emeği geçen tüm arkadaşlara şahsım ve tüm tatlı su avcıları adına çok teşekkür ederim. saygılar