Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
acil ve önemli ....
selam dostlar. bu cuma günü görevli olarak Rodos'a gideceğim. pazartesiye kadar orada kalacağım ve pazar günü programımız boş. tabii ki oltalarımı götürmek istiyorum. bu mevsimde ege'de özellikle de kıyıdan ne tür olta ile ne tür balık tutabilirim. büyüklerimiz yol gösterebilirse çok sevineceğim ve tavsiyeleri doğrultusunda olta hazırlayacağım. şimdiden hepinize teşekkürler.
bilgin şaşmaz
Bul
yaww dostum bende acil önemli okuyunca tırsttım hayırdır yaww dedim.
sanırım bu konuda egeli balıkçılarımız yardımcı olacaklardır sana iyi avlar kolay gelsin büyükleri gelsin rastgele
Bul
abi gazeteci olmamdan kaynaklanıyor sanırım. kusura bakma. dikkat çeksin diye yazmıştım..
bilgin şaşmaz
Bul
boşuna heveslanmaseniz son bildiğim avlanma rehsatınız olmalı idi
Bul
Yav,acil ve önemli deyince bende bir şey oldu sandım,yüreğim ağzıma geldi.Gazeteci dostum biz yaşlıyız,ayak üstü gidiveririz valla. Smile))) Bu arada bu gün tem otoyolu Silivri mekii gibi bir zincirleme kaza olmuş akıllara zarar.Kamyon,otobüs,taksi en az 30-40 araç.Edirneden gelirken gördüm. Aman,arabası olan arkadaşlar dikkat. Erişir menzil-i maksuda aheste giden.
Bul
dostlar başlık için tekrar özür diliyorum. yazdığıma pişman oldum. düşüncesizlik ettim galiba. anlayışınız için teşekkür ederim. hakkınızı helal edin...
bilgin şaşmaz
Bul
dostum ege balığından anlamadığım için yazmadım ama sen genede dip oltası yanında götür izmir taraflarında çupra çıktığına göre oralardada çupra çıkabilir yada dip oltası ile daha değişik balıklar yakalaya bilirsin sana rasgele.
siteden bilgi almak istemen senin en doğal hakkın ama her halde bizler mesajını görmedik yada ege balığın hakkında bilgimiz yok diye mesaj yazmamış olabiliriz hemen hakkınızı helal edin olmaz arkadaşlar işleri yoğun luğundan mesaj atmamış olabilirler.
Bul
...............
Bul
hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. ben hakkınızı helal edin derken, kullandığım başlık biraz yanıltıcı olmuştu onu kastetmiştim. yoksa alınganlık felan yaptığımdan değil. bu site bizim sitemiz hocam öyle küslük olmaz bizde. ayrıca yalova'ya da gelip sizinle balığa çıkacağız fırsat kolluyorumSmile
bilgin şaşmaz
Bul
cahitustam size de çok teşekkür ediyorum. ben de sizinle aynı kanaateyim. ama yine de ne olur ne olmaz diye iki tane bıdık Smile olta aldım. 100 metre misina 10 tane iğne ve 15 de küçük kurşun götüreceğim. valla artık gümrük memuru bunlara da takarsa oturur yerim malzemeleriSmile yalnız avlanma izni sorun olursa yapacak bişe yok. restoranda idare ederiz o zaman da. inşallah 3-5 bişey tutayım da fotolarını yayımlarım.
bilgin şaşmaz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bursa narlı için acil yardım teksasgkn 35 5,835 16-04-2014, 17:19
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  acil eşkina taşı LeVrEkCi 1 1,248 20-10-2013, 23:21
Son Yorum: SpinAvcısı
  ***önemli bir istek*** LeVrEkCi 19 3,456 22-11-2012, 17:15
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  ercan abi çok acil LeVrEkCi 59 7,629 24-01-2010, 17:08
Son Yorum: fish or die