Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sponsor tanıtım açıklaması
sponsorluk güzel bir şey , aidat da olabilir , sitenin devamı için hangisi daha faydalıysa onu yapmak lazım
Bul
Bence sponsor olursa üyelerde , sitemizde herkez faydalanmış olacak
Bul
Gördüğüm kadarı ile baya bir gönüllümüz var Alkis

Daha önce bire bir görüşmelerde dile getirdiğim ve düşündüğüm bir konuyu buraya yazayım; gönüllü bir takım oluşturulup bu takım dolar günü gibi seçtiği veya ona tahsis edilen ayın server parasını üstlenirse en azından çorbada bi tuzumuz olmuş olur.

Ahada liste

1) MaVrUşGiL

NOT: Böyle bir şeye kalkışılırsa tabi, hiçbir şekilde sitede imtiyazlı üyelik vs. gibi ayrıcalık verilmeyeceği gibi talepde edilmemelidir. Sistem önceki olduğu gibi devam etmelidir.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Gördüğüm kadarı ile baya bir gönüllümüz var Alkis

Daha önce bire bir görüşmelerde dile getirdiğim ve düşündüğüm bir konuyu buraya yazayım; gönüllü bir takım oluşturulup bu takım dolar günü gibi seçtiği veya ona tahsis edilen ayın server parasını üstlenirse en azından çorbada bi tuzumuz olmuş olur.

Ahada liste

1) MaVrUşGiL

NOT: Böyle bir şeye kalkışılırsa tabi, hiçbir şekilde sitede imtiyazlı üyelik vs. gibi ayrıcalık verilmeyeceği gibi talepde edilmemelidir. Sistem önceki olduğu gibi devam etmelidir.

dediğine katılıyorum ayrıcalık felan da olmasın sadece bizlerinde her gün okuduğu,katılımda bulunduğu,bir şeyler paylaştığı bu yeri daha da geliştirmek adına bağış açılabilir.
ve inanıyorumki herkes seve seve bu bağış olayına katılır.
eğer parada artarsa nihatın dediği gibi ayın 1.sine bir şeyler alınabilir yada yapılan organizasyonlar içinde harcana bilir.
gerçektende nerelere verilmiyorki bu dediğim rakamın katlarca fazlasını.
taner
04/12/1979 istanbul
daimi erenköy

Bir yerde kısa adamların gölgeleri uzuyorsa,orada güneş batıyor demektir.

Bul
arkadaşlar bu konunun muattabı tabiiki oktaydır maddi olarak ben dahil siteye kimsenin katkısı olmamıştır şimdiye kadar tüm masrafları oktay karşılamıştır bende ona firmalarla görüşüp reklam saglamaya çalışarak yardımcı olmaya çalışıyorum.
muattab oktay oldugu için konu hakkında fazla yorum yapamıyorum tabiiki bende sizlere katılıyorum yıllık 20 ytl seve seve veririm ama oktay bu konudada hassas davranıyor bu iş bizi bozar diye düşünüyor kendisiyle dün konuştum iş değiştirdi tekrar eski iş yerine döndü ve değişimden dolayı siteye girip fazla ilgilenemiyor bu nedenlede konuylada ilgilenemiyor ama bana dediği para bizi bozar cevabı oldu ben her ne kadar yük sana binmesin desemde cevap buydu.
kendisi bu konuyu okuyup kararı kendi verir artık.
ilginizden dolayı hepinize teşekkür ederim.Seerf
Bul
oktay abi bu konuya herzaman karşı çıktı ancak bukdar talebe fikir değiştirir diye umuyıruz artan paraylada ayın birincisine ufak hediyeler alınabilir Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yeni sponsor firmamız LeVrEkCi 22 6,111 29-07-2009, 01:23
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi