07-01-2009, 13:46
* Oğlumun adını mafya koydum.., Artık ben de mafya babasıyım...
* 1969' da içilmiş olan kahvelerin hatır süreleri dolmuştur.., Duyurulur...
* Çocuğumuz olmuyordu tüp bebek yaptık.., Ama onun da sürekli gazı var...
* Biz sade vatandaşız.., zenciler kakaolu.., Çinliler limonlu...
* İlk defa japon yapıştırıcısı aldım... Ama şimdi yapıştıracak japon bulamıyorum...
* Asansör bozuktur.., En yakın asansör karşı apartmandadır...
* Sana bir kıllık yapayım mı, lazım olduğunda kıllarını koyarsın...
* Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir.., Ama Mehtapla karanlıkta oturmak daha iyidir...
* Kız o kadar kekemeydi ki.., Kendisine saldıran adama Ben sizin bildiğiz kızlardan değilim diyene kadar bildiğimiz kızlardan olmuştu...
* Sigaraya ayrı içkiye ayrı para vermeyin.., Tasarruf edin tütün kolonyası için...
* Başarılı adam karısının harcayabileceğinden daha fazla kazanabilendir.., Başarılı kadın ise böyle bir adamı bulabilendir...
* Erken kalkan kuş yem bulur.., Erken kalkan solucan yem olur...
* Adam söylenenleri anlayamıyordu.., Sanırım kendisinde idrak yolları enfeksiyonu vardı...
* 1969' da içilmiş olan kahvelerin hatır süreleri dolmuştur.., Duyurulur...
* Çocuğumuz olmuyordu tüp bebek yaptık.., Ama onun da sürekli gazı var...
* Biz sade vatandaşız.., zenciler kakaolu.., Çinliler limonlu...
* İlk defa japon yapıştırıcısı aldım... Ama şimdi yapıştıracak japon bulamıyorum...
* Asansör bozuktur.., En yakın asansör karşı apartmandadır...
* Sana bir kıllık yapayım mı, lazım olduğunda kıllarını koyarsın...
* Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir.., Ama Mehtapla karanlıkta oturmak daha iyidir...
* Kız o kadar kekemeydi ki.., Kendisine saldıran adama Ben sizin bildiğiz kızlardan değilim diyene kadar bildiğimiz kızlardan olmuştu...
* Sigaraya ayrı içkiye ayrı para vermeyin.., Tasarruf edin tütün kolonyası için...
* Başarılı adam karısının harcayabileceğinden daha fazla kazanabilendir.., Başarılı kadın ise böyle bir adamı bulabilendir...
* Erken kalkan kuş yem bulur.., Erken kalkan solucan yem olur...
* Adam söylenenleri anlayamıyordu.., Sanırım kendisinde idrak yolları enfeksiyonu vardı...