Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1inci mordoğan balık org.
Orhan abi ,Nihat ile CNN,i gectiniz...supersiniz...fotograflardan belli ,orada her sey cok guzel...gonlumuz sizinle...simdi orada olmak vardi ...AlkisAlkisAlkis
Bul
bende konuşmuştum işteyken 21:30 civarları ufaktan bi kaç hareket olmuş ama alammışlar levreğiRolleyes
yanlız murat dedi reis fevzi çok acıkmış yem için getirdikleri balıkları mangal yapmış Siyirdim ayırmasam kenarı bütün yemlik balıkları yicek sabaha yem kalmıcak dedi Happy

maşallah canlı ekip iş başında hadi molamı verdiniz hava soğumadan arkanıza kalın bi şeyler alın üşüyüyüp hasta olmayın sonraHehe haddin rastgele Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ben başladım aslan sütüne Seerf oralarda fazla bağrışmayın kovalamasınlar sizi Bobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
yalova tatar yazdı:ben başladım aslan sütüne Seerf oralarda fazla bağrışmayın kovalamasınlar sizi Bobo
Afiyet olsun Erden....mordagindan yeni haber yok....tam raporu sabah alacagiz gibi gozukuyor....
Bul
şimdi izmirle konuştum bi tane yılan balığına benzer bişi yakalamışlar havada lodos çıkmış ,(her ne işi varsa lodosun orda) ALLAH ALLAH herkes arabalarda uyuyomuş muratla bide ekmekçiyle konuştum .uyumaya ilk gidende kofti balıkçı fevziymiş tabii yedi yemlik hamsileri çekti kafayı başladı uyumaya SeerfRolleyes ceza var fevziye doğum günü kutlamalarını fevzi versin nihat ayarla balığa gidipte uyumak olmaz Hehe
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
tahsinmersin yazdı:(Tüyo)Limanda kırmızı suzuki maruti varsa levrek te var demektir.maruti yoksa bu aralar levrekte yoktur.

Happy Abi Allah da seni güldürsün , gece gece çok güldürdün beni Happy 76
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Balık olmasa da güzel ortam ve berabelik olmuş ya , gerisi yalan Alkis Teşekkürler herkese Gulumse
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Nedim mordoğanda levreği tutanlar çok kurnazlar ,balığı güzel saklarlar.levreğin olduğu
zamanlarda ortaya çıkarlar.yani suzuki ortaya çıkmışsa balık vardır,anlatabildimmi .
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Orhan kaptan Mordoğanda sabah balıkçılığı nasıl gidiyorGulumse rastgeleyinAlkis
Bul
Mordogandaki arkadaslar orada neler oluyor...Orhan abi-Nihat-Erden...habeleri aktarsaniz diyorum aksamki gibi,,,rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Geleneksel Mordoğan Buluşması Mufi 11 2,973 02-12-2012, 21:17
Son Yorum: yalova tatar
  Çeşme Balık Turu 2012 BATMANLI 5 2,157 08-03-2012, 20:35
Son Yorum: site yönetim
  alaçatıda tekneyle balık avlama turu dookktor 1 2,571 30-10-2009, 15:00
Son Yorum: LeVrEkCi
  samader sakarya balık tutma yarışması LeVrEkCi 31 6,216 21-04-2009, 18:42
Son Yorum: Mehmet ERGÜL
  Denİzlerİmİzde artik balik olacak HIDIR 40 6,852 30-03-2009, 14:02
Son Yorum: harun77
  Burudur Avcılar Atıcılar ve amatör balıkçılar derneği 1. Balık Tutma yarışması alperburdur 46 7,492 28-11-2008, 23:52
Son Yorum: alperburdur
  istanbul balık avı organizasyonu 1 LeVrEkCi 194 30,284 12-06-2007, 23:49
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi