Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1inci mordoğan balık org.
Siyirdim akşam havadisleri aldım ben sen istediğn kadar kıvır Dans
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Snifsinf pekı abı napalım serıatın kestıgı parmak acımaz Hehe boynumuz kıldan ınce Smile
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
güzel muhabbetli iyi bir gece geçirdik tek eksiğimiz balıktı Gulumse katılan tüm abilerime ve dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum, mangal muhabbet ve sohbet çok güzeldi jandarmamız sağolsun bize hiçbirsorun çıkartmadı bizde kimseleri rahatsız etmeden çöplerimizi toplayıp mekandan ayrıldık. güzel bir gündü stresimizi attık.Seerf

BU ARADA NİSAN AYINDA TEKNE ORGANİZASYONU YERİNİ VE TARİHİNİ BELİRLEDİK SAYILIR KONUYU ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇARIZ İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYURULUR Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:güzel muhabbetli iyi bir gece geçirdik tek eksiğimiz balıktı Gulumse katılan tüm abilerime ve dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum, mangal muhabbet ve sohbet çok güzeldi jandarmamız sağolsun bize hiçbirsorun çıkartmadı bizde kimseleri rahatsız etmeden çöplerimizi toplayıp mekandan ayrıldık. güzel bir gündü stresimizi attık.Seerf

BU ARADA NİSAN AYINDA TEKNE ORGANİZASYONU YERİNİ VE TARİHİNİ BELİRLEDİK SAYILIR KONUYU ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇARIZ İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYURULUR Smile
hadi hayılısı murat nisanda inşalah bizde istanbulda yaparız birşeyler.izmir çoştu birkere GulumseAlkis
Bul
Çok güzel bir gündü bence taa hava bozana kadar eğlenceliydi..yeni dostlarla tanıştığıma memnun oldum..bu arada Fevzi çok güzel mangal yakıyo başka işede yaramıyor zatenSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
barış abi öyle demesene yaw fevzi 1 dk.kada 20 iğne bağlıyor ayrıca mangalı yaktıktan sonra güzel uyuyor sen arabadayken yakaladığı levreği geri bıraktı hüsümet çıkmasın diye Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
fish or die yazdı:barış abi öyle demesene yaw fevzi 1 dk.kada 20 iğne bağlıyor ayrıca mangalı yaktıktan sonra güzel uyuyor sen arabadayken yakaladığı levreği geri bıraktı hüsümet çıkmasın diye Siyirdim

HeheBoboSiyirdimbravo fevzi ye
Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
güzel bir org oldu tek eksiğimiz balık birdağaki org olur
öncelikler hava şartları ne olursa olsun org katılan arkadaşlarımı kutlarımAlkis
orhan abimiz bizi karşıladı teşekkürler orhan baba mera hakkında bilgi verdi
yeni üyelerimizden cem ali arkadaşımız sağolsun bizi yanlız bırakmadı kendisine ve oğluna tekşekkür edrimAlkis mangallarımızı yaktık tabiki fevzi Siyirdim
barış arkadaşımız güzel vuruşlar aldı nasib değilmiş yeni arkadaşlarla tanıştık
güzel muabbet oldu birdahaki org görümek üzereAlkis

not. ruşan arkadaşımızı tebrik ediyorum org katılımından ve sabah kadar uyumadığından dolayı.Alkis
bu arada bizleri telefonla arayan değerli arkadaşlara teşekkürler.Alkis
Bul
fish or die yazdı:güzel muhabbetli iyi bir gece geçirdik tek eksiğimiz balıktı Gulumse katılan tüm abilerime ve dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum, mangal muhabbet ve sohbet çok güzeldi jandarmamız sağolsun bize hiçbirsorun çıkartmadı bizde kimseleri rahatsız etmeden çöplerimizi toplayıp mekandan ayrıldık. güzel bir gündü stresimizi attık.Seerf

Allah derim,Tekne organizasyonuna ilk sıraya beni yazın bu kez çift olta sallayacağım.Yapay kurbağa ile sırtı çekeceğim belli olmaz bişey düşer.Nisan 15 'den sonra olsun maaş elimize geçsin ben şimdiden sabırsızlandım.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
köksal abi seni yazıyorum listenin demirbaşlarına artık Gulumse bizimde düşüncemiz o yönde ayın 15 inden sonra olacak büyük ihtimal.. bukez buluşma saatimiz 5 olacak toparlanıp en geç 6 de gümüldür sularına açılacaz Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Geleneksel Mordoğan Buluşması Mufi 11 2,973 02-12-2012, 21:17
Son Yorum: yalova tatar
  Çeşme Balık Turu 2012 BATMANLI 5 2,157 08-03-2012, 20:35
Son Yorum: site yönetim
  alaçatıda tekneyle balık avlama turu dookktor 1 2,571 30-10-2009, 15:00
Son Yorum: LeVrEkCi
  samader sakarya balık tutma yarışması LeVrEkCi 31 6,216 21-04-2009, 18:42
Son Yorum: Mehmet ERGÜL
  Denİzlerİmİzde artik balik olacak HIDIR 40 6,852 30-03-2009, 14:02
Son Yorum: harun77
  Burudur Avcılar Atıcılar ve amatör balıkçılar derneği 1. Balık Tutma yarışması alperburdur 46 7,491 28-11-2008, 23:52
Son Yorum: alperburdur
  istanbul balık avı organizasyonu 1 LeVrEkCi 194 30,282 12-06-2007, 23:49
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi