Köksal yazdı:Allah derim,Tekne organizasyonuna ilk sıraya beni yazın bu kez çift olta sallayacağım.Yapay kurbağa ile sırtı çekeceğim belli olmaz bişey düşer.Nisan 15 'den sonra olsun maaş elimize geçsin ben şimdiden sabırsızlandım.
Köksal tatlı suda olmaz mı o dediğin yapay kurbağa işi.
fish or die yazdı:barış abi öyle demesene yaw fevzi 1 dk.kada 20 iğne bağlıyor ayrıca mangalı yaktıktan sonra güzel uyuyor sen arabadayken yakaladığı levreği geri bıraktı hüsümet çıkmasın diye
Murat ne levreği o ısparoz yakalayamaz..adam kabiliyet düşmanı bişey yav
fish or die yazdı:güzel muhabbetli iyi bir gece geçirdik tek eksiğimiz balıktı katılan tüm abilerime ve dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum, mangal muhabbet ve sohbet çok güzeldi jandarmamız sağolsun bize hiçbirsorun çıkartmadı bizde kimseleri rahatsız etmeden çöplerimizi toplayıp mekandan ayrıldık. güzel bir gündü stresimizi attık.
BU ARADA NİSAN AYINDA TEKNE ORGANİZASYONU YERİNİ VE TARİHİNİ BELİRLEDİK SAYILIR KONUYU ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇARIZ İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYURULUR
Murat kardeşim iyi bir gece geçirmişinize sen ona bak birdahaki sefere inşallah bol balıkta olur
nisan ayındaki tekne organisyonu bizim buradaki Paskalya tatiline rast gelirse belki bende gelebilirim
bucalı yazdı: Köksal tatlı suda olmaz mı o dediğin yapay kurbağa işi.
Barış sana göstereyim diye arabanın bagajından çıkardım.Tatlısuda kullanılır,turna balığı için yapılmış yapay kurbağa altı sarı üstü yeşil ve üzerinde fır dönen parlak gri plastik parça var.Denizde iş yapar mı?
fish or die yazdı:faruk abi seni ve ahmet abiyi aramızda görmek bizi mutlu eder. gümüldür diye düşünüyoruz nisan sonuna doğru olacak büyük ihtimalle.
Arkadaslar,ayip olacak ama ne tarafa dusuyor diye soracagim.org.lariniz super,bu gun ahmet ile bunu konusuyorduk.neden olmasin.bir aksaklik cikmasa katilabiliriz.