Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
saygilarimla
Bahri Özmen
Aramaiza hos geldin Arkadasim.
Sende benim gibi Gurbetcisin.

Bir daha ki sefere balik resimlerini fazlalastir zira Avustralyada yasiyorsun ,üstüne üstlük Denizdesin ve sadece bir kac balik resmi var.

Benim uydu sistemimde bir kactane Balik tutma kanali var oralarda arada sirada bir Avustralyadan yeni zelenda dan cekilmis Balik avi görüntüleri var,tek kelime ile harika.

Cekimi yapan kisilerin anlattiklarina göre cok cesitli baliklar varmis ve ayni zamanda bunlari kameraya cekip gösteriyorlar.
Bir sey dikkatimi cekti bütün baliklarin agiz yapisi itibari ile vurucu yani avci baliklar gibi bu neden kaynaklaniyor bilmiyorum.

Hatta enteresandir yeni zelandada akarsularda yakalanan Alabaliklarin bile sekli degisik,sanki Turna baligi gibi disleri var.

Görüsmek üzere...
Adanali
Bul
aramıza hoş geldin paylaşımlarını bekliyoruz
Bul
Hoş geldiniz.Avusturalya şubesi de kalabalıklaşıyor.Avusturalyadaki diğer arkadaşlarımızın gönderdiği gibi kocaman balıkların resimlerini bekleriz sizdende...
Bul
Avcı Altan yazdı:Aramıza hoşgeldiniz Daha büyük balıklarında fotolarını bekliyoruz.

hosbulduk altan bey evet bugun baliktan yeni geldim ilgici olsun diye canli yayin gibi baligi yakalerken bir cok cekilmis fotam var buyuk balik olarak ben sadece mercan avi ile ugrasirim game fishing yapmiyorum gordugum kadariyla turkiye dekilerinden biraz degisik hem yimesi ve yakalamasi zevkli bir baliktir bugunde 5 tane yakaladim her biri 39 cm civari vardiyaninda daha degisik baliklarda yakaladim biraz kendime yetcek kadar yakaladimmi gerisini almiyorum zaten bir konu altinda resimleri gondermek istedim ancak bir resim gondermeyi becerdim oteki resimleride ayni konu altinda becerebilirsem bugun benimle baliga cikmis kadar olcaginiza eminim baska bir arkadas ala balik sormustu kendisinde ozur dilerim burada hic bir zaman tatli su balikciligi yapmadigim icin hic bir bilgim yok saygilarimla
Bul
RaPaLaCı yazdı:Hoş geldiniz.Avusturalya şubesi de kalabalıklaşıyor.Avusturalyadaki diğer arkadaşlarımızın gönderdiği gibi kocaman balıkların resimlerini bekleriz sizdende...

yakalamasamda balikci uye arkadaslarim resimlerini size gondermek istedim
Bul
ya abi biz burda yiyecek balık tutamıyoruz siz orda spor olsun diye avlanıyorsunuz galiba.
Bul
rifatsair yazdı:ya abi biz burda yiyecek balık tutamıyoruz siz orda spor olsun diye avlanıyorsunuz galiba.

ne alakasi var rifatsair bey
ayni durumun sizdede olduguna inaniyorum bu is HASTALIK bir yakalandinmi birakmiyor sizi
Bul
aramıza hoş geldiniz gurbetci arkadaşım,paylaşımınız için teşekkürler.....
Bul
tekirdağ çorludan selamlar sevgiler rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi