Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rİca
arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum.bazı arkadaşlar sadece kendi konularında cevap yazıyorlar ,bizler bir aile isek her konuda paylaşıma açık olmamız lazım bu yüzden böyle bi konuya açıklık getirmek zorunluluğu duydum.saygılarımla...
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum.bazı arkadaşlar sadece kendi konularında cevap yazıyorlar ,bizler bir aile isek her konuda paylaşıma açık olmamız lazım bu yüzden böyle bi konuya açıklık getirmek zorunluluğu duydum.saygılarımla...
Sayın balıkçım sana gönülden katılıyorum, ancak kendim açısından söylüyorum. Bazı konularda sırf mesaj olsun diye yazı yazmamaya çalışıyorum. Her şeye maydanoz oluyor denilirmi ki diyerekten. Ama bütün konuları ve arkadaşların yorumlarını okumaya gayret ediyorum. Saygılar.
Bul
herşeye maydonoz ol yaw ne olacakkiGulumseben her konuya yazıyorum ama yazmak olsun diye değil içimden geldigi için yazıyorum biliyorsam yazıyorum bilmiyorsam soruyorum,kızıyorsam kızıyorum eğleniyorsam gülüyorum yani burası strese,bunalıma,panik atağa,herşeye iyi geliyor fındık gibi yaniSiyirdimburada 1 konu 1 kişinin değil arkadaşlar konuların hepsi hepimizindir mümkün oldugu kadar konularda beraber olalım konular çoşsun gitsin ama her konu çossun tabiiki.
mesela son zamanlarda izmir gurubunun konuları harika gidiyor ama ne yazık katılım az herkesin katılımıyla her konu süper olacaktır.Seerf
Bul
Bazi konulara mesaj yazarken,inanin acaba kafami agirtiyorum diye arada dusunuyordum...bu aciklamalarinizdan sonra rahatladim..sagolunGulumse
Bul
bana ne demeli hayatında hiç balık tutmamış biri olarak her şeye katılmaya çalışıyorum herkesin anlayışla karşıladığını düşünüyordum yukarıda yazılanları okudukdan sonra daha bir rahatladım hani.Seerf
Bul
Tatarım görüşlerine aynen katılıyorum, hemen hemen bütün konulara mesaj yazmaya çalışıyorum ama bazı konularada katılım gerçekten az oluyor.

Tatarım teşekkürler bu konuyu açtığın çok iyi oldu..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:Bazi konulara mesaj yazarken,inanin acaba kafami agirtiyorum diye arada dusunuyordum...bu aciklamalarinizdan sonra rahatladim..sagolunGulumse
faruk abi bende yazmadımmı rahatsız oluyorum yaz bolbol yaz istediğin kadar sınırsız yazmak serbest.arkadaşlar tabiiki kurallara uygun oldugu sürece yazmakta sınır yok herkes her konuya istediği kadar cevap yazsın ki forum hareketsiz kalmasın.
Bul
tatar35 yazdı:bana ne demeli hayatında hiç balık tutmamış biri olarak her şeye katılmaya çalışıyorum herkesin anlayışla karşıladığını düşünüyordum yukarıda yazılanları okudukdan sonra daha bir rahatladım hani.Seerf
sen birde organizasyonları kaçırma 1 sene sonra herşeyi bilen biri olarak düşünemiyorum neler yazabileceğini WinkAlkis
Bul
çok doğru erden abicim ben mesala her konuya atlıyorum (bu arada en çok tutmayı sevdiğim balık 'sazan')HappyBoboAlkisWink
Bul
LeVrEkCi yazdı:sen birde organizasyonları kaçırma 1 sene sonra herşeyi bilen biri olarak düşünemiyorum neler yazabileceğini WinkAlkis

inşallah nihat ustam olurmu olur neden olmasın demi.organizasyon olduğunda talihsiz bir kaza beni bu zevkten mahrum bıraktı ama işi sağlama alıyorum kendime dikkat ediyorum nasipse bir dahakine siftahı yaparım artık.76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rica kzltp 10 1,962 30-09-2012, 21:53
Son Yorum: kzltp

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi