Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstavritin Bütün Olarak İğneye Takılması
balikoltasi yazdı:Bu takım daha çok kıyıdan avcılıkta geçerlidir . Veya tekneden zokalı takımda. Hareket halinde sırtıda yem dönerek gelir pek bir özelliği kalmaz diye düşünüyorum Faruk Bey.
Tekneden sırtıda bunun canlı istavritle veya zarganayla yemlenmiş uzun oltasının kullanılması uygun olur bence
Abi onunden o mantari alip(yani koymazsan,birde yakinina buyuk bir firdondu koyarsan tekne ile cekilir fikrindeyim.ben bunu ilk firsatta deneyecegim.neticeyi burada yine paylasacagiz
Bul
Albatros-gr yazdı:Abi onunden o mantari alip(yani koymazsan,birde yakinina buyuk bir firdondu koyarsan tekne ile cekilir fikrindeyim.ben bunu ilk firsatta deneyecegim.neticeyi burada yine paylasacagiz

Çekilir tabii de yem dönerek gelir çok büyük ihtimal. ve lüferde dönen yeme atlamaz. ben denemedim ama siz deneyin bakalım sonuç ne olacak.
Bul
balikoltasi yazdı:Takılmaz. Takılırsa ispari ölür.Bobo
İspariye tek iğne ağızdan daha iyi olur. Bu konu "Levrekçi" 'nin ilgi alanına girer. En iyi cevabı o verirBobo
bir dakika ya ,senin bahsettigin sistemde istavrit canli mi?
Bul
Albatros-gr yazdı:bir dakika ya ,senin bahsettigin sistemde istavrit canli mi?

Ölü...Siyirdim
Canlıyada taksam mecburen ölür...Smile
Bul
balikoltasi yazdı:Ölü...Siyirdim
Canlıyada taksam mecburen ölür...Smile
tabii pardon sacmaladim,icinden tel gececek ve balik canliHeheyuuuuuuuuuuuu derler
Bilgiler icin sagol Birol iyi geceler
Bul
Albatros-gr yazdı:tabii pardon sacmaladim,icinden tel gececek ve balik canliHeheyuuuuuuuuuuuu derler
Bilgiler icin sagol Birol iyi geceler

Happy
Bişey değil .Sizede iyi geceler Faruk Bey.
Bul
Bilgi ve paylaşımlar için teşekkürler Birol
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
Anlatım için teşekkürler Birol abi. Her zaman şak şak yeme daha güzel balık vuruyor bence
Sazanları özledim...
Bul
faruk abi senin dediğin uzun olta olanıdır uzun olta ile canlı yem atarız ve çokda başarılı olur ama kancaları balığın içinden geçirmeyizde dıştan alt taraftan deri altına geçiririz,bu şekilde zargana,istavrit,izmarit,ispari yem olarak kullanırız.ayrıca ağızdan tek kanca takarakta kullanırız.
birolun bu mantarlı takımı durarak gece avlarında kullanırız genelde ama bunun içten kanca geçirilenini bende forumda öğrendim.anlatım için teşekkürler birol Alkis
Bul
paylaşım için teşekkürler birol Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi