Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sigara içenlere duyrulur
site sakinleri kimi sigara içiyo kimi içmiyo içmeyeleri kutlarım çünki akıllı insanlar ne demişler(parasını el alır dumanını yel)diye bir değiş vardır bilirmisiniz bilmem.benim babamda içiyo ama ne ettiysem bıraktıramadım bu hafta başıma bir olay geldi benimle aynı yaşıt arkadaşımın babası ak ciğer kanserimi ne olmuş sigara yüzünden ve vefaat etti SnifsinfSnifsinf
yaw ben anlamıyorum kendinizi düşünmüyonuz bari eşinizi çocuklarınızı düşünün.
inşallah bu videoyu izledikten sonra sigarayı bırakırsınız ben size hemen bırakın demiyorum babam da denedi ama bırakamıdı bırakıyım diye hasta oldu .
size önerim yavaş yavaş azaltarak bıraka bilirsiniz bir en geç bir ay içinde iş tatam olur emin olabilirsinizAffetAffet
http://www.antalyapostasi.com/haber_deta...aberID=580

lütfen izleyinSnifsinf
Bul
illede sigara içmek istiyorum be diyenin halide bu olacaktırBabyMahcupSnifsinf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
balıkcı uğur yazdı:site sakinleri kimi sigara içiyo kimi içmiyo içmeyeleri kutlarım çünki akıllı insanlar ne demişler(parasını el alır dumanını yel)diye bir değiş vardır bilirmisiniz bilmem.benim babamda içiyo ama ne ettiysem bıraktıramadım bu hafta başıma bir olay geldi benimle aynı yaşıt arkadaşımın babası ak ciğer kanserimi ne olmuş sigara yüzünden ve vefaat etti SnifsinfSnifsinf
yaw ben anlamıyorum kendinizi düşünmüyonuz bari eşinizi çocuklarınızı düşünün.
inşallah bu videoyu izledikten sonra sigarayı bırakırsınız ben size hemen bırakın demiyorum babam da denedi ama bırakamıdı bırakıyım diye hasta oldu .
size önerim yavaş yavaş azaltarak bıraka bilirsiniz bir en geç bir ay içinde iş tatam olur emin olabilirsinizAffetAffet
http://www.antalyapostasi.com/haber_deta...aberID=580

lütfen izleyinSnifsinf
Yeğenim çok haklısın, çocuklarım senin yaşında hatta birisi senden iki yaş büyük. Onlarda aynı senin gibi davranıyor. Bizmi size nasihat vereceğiz, sizmi bize bilemiyorum. Hata yaptığımızı bile bile devam ediyoruz. Her halde biz bağımlıyız. Ama yinede sizler nefret etmeye devam edin, bir arkadaşınız bir tane ısrarlarına uymayın ve denemeyin. Sayenizde dumansız bir hava sahası oluşacağına eminim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
çok doğru abicim ama birazda kendimizi sıkmamız lazım yawBaby
Bul
Teşekkürler uğur,gençlerimiz bunları okusunda hiç buna bulaşmasınlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Teşekkürler uğur,gençlerimiz bunları okusunda hiç buna bulaşmasınlarSeerf
bizimde teemnnimiz bu abicim Affet
Bul
bu gençler çok akıllı helal olsun uğurum uyarı içinde teşekkürler...genellikle gençlerin sigara içmediğini gözlemliyorum tabiiki içenlerde var.. inşallah kimse başlamaz içenlerde bırakabilirWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Sagol Ugur,videoyu dikkatle izledim....insani dusunduruyor..paylasim icin tesekkurlerAlkis
Bul
araphüso26 yazdı:bu gençler çok akıllı helal olsun uğurum uyarı içinde teşekkürler...genellikle gençlerin sigara içmediğini gözlemliyorum tabiiki içenlerde var.. inşallah kimse başlamaz içenlerde bırakabilirWink
teşekkür edrim abicim inşallah kimse bu ileti kullanmaz ve kullananlarda bir an evvel bırakırlarWink
Bul
Albatros-gr yazdı:Sagol Ugur,videoyu dikkatle izledim....insani dusunduruyor..paylasim icin tesekkurlerAlkis
tabiki düşündürecek abicim o videodaki adam iki karton sigara kullandığı halde ne biçim bir vift ortaya çıkıyo .birde uzun süredir kullananları düşünsek kim bilir ne haldedir ciğerleriBaby
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sigara İçenler ve İçmeyenler Uzun_ahmet 18 2,878 23-12-2008, 21:24
Son Yorum: MaVrUşGiL

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi