Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
işe yaradı
............
Bul
hoacm fikirlerin süper,
bir de oval bir taşı - yada harhangi bir kayagan taşı - yemin önüne sahte bağ ile bağlarsan da olur.
Bu arada şekerler telef olmaz gibime geliyor.

selemlat Smile
Bul
cahitusta yazdı:
RIFAT YAMAN yazdı:namı diğer ismiyle üsteki beş adet balıık süslü diye anılır halk arasında bazı yerlerde ıskarozun küçüğüne gelincik diyorlar

bu gelincik olayı kamuoyunu böldü. amma çok gelincik balığı varmış türkiye de . ben de site ye girdikten sonra öğrendim valla

Cahit usta gelincik balığı çok kiritik bir yemdir birçok balığın dayanılmaz yemidir. Ama marmaradaki gelincik balığından bahsediyorum bu resimdekiler için bir şey söyleyemem.
Bul
en bastan soldaki baligi kesin biliyorum burada leather jacket(deri ceket) baligin turune benziyor iskorpita corbasina gonderdigim resimde iki adet o turden balik vardi kafasinda zipkin gibi boynuz vardir cok degisik turleri vardir etini ancak derisini yuzerek yenir cok kisa surede tereyagda pisirilir uzun sure pisirilirse etinin kayis gibi olundugu soyleniyor ayni baliktanmi bahsediyoruz acaba
Bul
bencede herkes heryerde biraz süslü gördüğü balığa gelincik diyor galiba bende anladıysam arap oluyum onun için herkes farklı biliyor
Bul
...........
Bul
............
Bul
cahitusta yazdı:
bahri ozmen yazdı:en bastan soldaki baligi kesin biliyorum burada leather jacket(deri ceket) baligin turune benziyor iskorpita corbasina gonderdigim resimde iki adet o turden balik vardi kafasinda zipkin gibi boynuz vardir cok degisik turleri vardir etini ancak derisini yuzerek yenir cok kisa surede tereyagda pisirilir uzun sure pisirilirse etinin kayis gibi olundugu soyleniyor ayni baliktanmi bahsediyoruz acaba

o balığa burada domuz diyoruz. çok lezzetli bir eti vardır. dil balığına benzer tadı.eti aksine yumuşaktır sanırım ayrı balıktan söz ediyoruz.
selamlar

Marmarada canlı yem olarak kullandığımız gelincik balığı bu[attachment=3207]
Bul
[attachment=3208]Marmara da canlı yem olarak kullanılan gelincik balığı bu
Bul
tebrikler ustam yeni bilgilerinden yararlanacağız bekleriz
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi