05-03-2009, 16:03
(Son Düzenleme: 05-03-2009, 16:22, Düzenleyen: Albatros-gr.)
Eski cep telefonumda buldugum iki fotograf ilginc bir animi canlandirdi.
2006 sonbahar,Sariyer burnu.Cumartesi yine yaliniz parekete atmistim.Pazar sabahi toplamaya gittigimde o ne?
Hava muhalefeti.Gundogudan deniz kuduruyordu.Toplamayi ertelesem baliklar bozulacakti,pareketeye bir sey olmuyor.Bir sekilde yanastim,toplamaya basladim
Bir yerde ana ip,dibe takti.Dalgalarla bogusurken koptu.
Fakat kopmazdan evvel,ana ipte iri balik oldugunu hissetmistim.Suyun uzerine bagladigimiz en yakin simadurayi tuttum ve kopan yere dogru toplamaya basladim.Yukari yorgun fakat canli agir bir sey geliyordu.Bir an kopuren denizin icinden,fotograftaki sinagrit cikti
.Kepce ile bir sekilde teknenin icine aldim,paregetemi toplayip limana geldim.
Pazartesi sabah dukkan komsulari ile sabah kahvesi
iciyorduk.Bir ara kirtasiyeci Faruk abi soze basladi:<<Ya komsular.pazar sabahi sariyer sahilinde sabah yoruyusu yaparken acikta bir arkadas kuduran denizin icinde bogusuyordu.Dedim ki,bu adam ya cok deli,ya cok usta>>.
Bastan utandim
daha agir bir sey soylemesin diye dayanamadim:<<o kisi bendim(cep telefonundaki fotografi gostererek)buda mukafatim>>dedim.Iyiki fotoyu cekmistim.Muhabbetin yonu degisti,sinagritin kilosu,pulcugu,pisirmesi
derken,bizim delilik mi,ustalik mi unutuldu.
Benim bir kusurum var beyler
Denize acildigimda korku hissi duymuyorum(ufak yastan beri denizlerde oldugumdan mi ,bilmiyorum).Ayni kusur Ahmet(mariner8)arkadasimdada var.Onun icin onu cok seviyorum
2006 sonbahar,Sariyer burnu.Cumartesi yine yaliniz parekete atmistim.Pazar sabahi toplamaya gittigimde o ne?

Pazartesi sabah dukkan komsulari ile sabah kahvesi

Bastan utandim

Benim bir kusurum var beyler