Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sinagrit 2400gr,eskilerden
Eski cep telefonumda buldugum iki fotograf ilginc bir animi canlandirdi.
2006 sonbahar,Sariyer burnu.Cumartesi yine yaliniz parekete atmistim.Pazar sabahi toplamaya gittigimde o ne?HiHava muhalefeti.Gundogudan deniz kuduruyordu.Toplamayi ertelesem baliklar bozulacakti,pareketeye bir sey olmuyor.Bir sekilde yanastim,toplamaya basladim71Bir yerde ana ip,dibe takti.Dalgalarla bogusurken koptu.FrownFakat kopmazdan evvel,ana ipte iri balik oldugunu hissetmistim.Suyun uzerine bagladigimiz en yakin simadurayi tuttum ve kopan yere dogru toplamaya basladim.Yukari yorgun fakat canli agir bir sey geliyordu.Bir an kopuren denizin icinden,fotograftaki sinagrit ciktiOhyandan.Kepce ile bir sekilde teknenin icine aldim,paregetemi toplayip limana geldim.
Pazartesi sabah dukkan komsulari ile sabah kahvesiKahveiciyorduk.Bir ara kirtasiyeci Faruk abi soze basladi:<<Ya komsular.pazar sabahi sariyer sahilinde sabah yoruyusu yaparken acikta bir arkadas kuduran denizin icinde bogusuyordu.Dedim ki,bu adam ya cok deli,ya cok usta>>.
Bastan utandimMahcupdaha agir bir sey soylemesin diye dayanamadim:<<o kisi bendim(cep telefonundaki fotografi gostererek)buda mukafatim>>dedim.Iyiki fotoyu cekmistim.Muhabbetin yonu degisti,sinagritin kilosu,pulcugu,pisirmesi 78derken,bizim delilik mi,ustalik mi unutuldu.
Benim bir kusurum var beylerSnifsinfDenize acildigimda korku hissi duymuyorum(ufak yastan beri denizlerde oldugumdan mi ,bilmiyorum).Ayni kusur Ahmet(mariner8)arkadasimdada var.Onun icin onu cok seviyorumSefiom

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Faruk abi hakikaten mükafatında iyiymiş, ama sen sen ol öyle bişey yapma bence bir balık için tehlikeye girmene gerek yok, Trofelik bir balık tebrikler...AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi hakikaten mükafatında iyiymiş, ama sen sen ol öyle bişey yapma bence bir balık için tehlikeye girmene gerek yok, Trofelik bir balık tebrikler...AlkisAlkis
Tesekkur ederim Ahmet...abi yurek birakmiyor,denizim icinde avlarin var..insanin mantigi calismiyorSnifsinf
Bul
değmiş be faruk abi maşallah babaymış sinarit Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:değmiş be faruk abi maşallah babaymış sinarit Seerf
Eyvallah Murat...darisi basinizaSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:Eyvallah Murat...darisi basinizaSeerf

ahhhabi keşkeeee özledik balığı Hadiordan Nasip olursa haftaya atıcaz artık stresi Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:ahhhabi keşkeeee özledik balığı Hadiordan Nasip olursa haftaya atıcaz artık stresi Seerf
Zaten aksam erken <,murat yatar >>oldu...oradan bir rapor borcun var....yoklama alinacak ..konusuna git yeni kanunu gorSiyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:Tesekkur ederim Ahmet...abi yurek birakmiyor,denizim icinde avlarin var..insanin mantigi calismiyorSnifsinf

Suya girdinmi hepsi son planda ön planda olan sadece ve sadece balık Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Suya girdinmi hepsi son planda ön planda olan sadece ve sadece balık Wink
Alkis Evet abi iste bu!!!Alkis
Bul
Denizde bu havada çıkmak ustalık işiAlkissınağritte bunun meyvesiSeerfdaha nice bereketli avlara Faruk,rasgeleAlkis
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eskilerden bir demet ALTAYLI 25 3,675 07-03-2010, 00:11
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi