Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kıssadan Hisse............
er41han yazdı:Alkol düşkünü, gericilikle savaşan, (ne demekse) vede Allah rahmet eylesin, anlayan beri gelsin. Alkis

insanların düşünce farklılıkları olaylara yorumları dilekleri istekleri anlayamadığın ne ben onu anlamadım..Hadiordan
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
er41han yazdı:Alkol düşkünü, gericilikle savaşan, (ne demekse) vede Allah rahmet eylesin, anlayan beri gelsin. Alkis
erhan bey ne demek istediğinizi anlayamadım açarsanız seviniriz.teşekkürler.
Bul
neyzen tefin be hey dürzü şiirini bana eskişehirli değerli bir mimar abim UZAY GEDİKLİ bana yazıp getirmişti kendisine ALLHTAN rahmet diliyorum yıl 1998 idi hala saklarım o yazıyı ben çok beğeniyorum.Gulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul

Erhan Bey ben senin ne demek istediğini gayet iyi anladım.Önce insanların iyi yönüne bakarsan daha iyi bir analiz yapıp o insanın neye karşı oluşunu daha iyi anlarsın.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
vetilmed yazdı:Erhan Bey ben senin ne demek istediğini gayet iyi anladım.Önce insanların iyi yönüne bakarsan daha iyi bir analiz yapıp o insanın neye karşı oluşunu daha iyi anlarsın.

Ali bey, benim ne demek istediğimi anladığınıza sevindim,keşke başkalarıda anlayabilseydi, beni kimsenin faklılıkları ilgilendirmez, ama bazı kişileride nasıl anmamız gerekiyorsa, o şekilde anmamız daha doğru olmazmı, Allah cc ile ilgisi ve alakası olmayan birine Allah rahmet eylesin demek, ne kadar doğrudur, inancımızla nekadar bağdaşır, takdiri size bırakıyorum. Şöyle olabilirdi ''Allah amelince muamele etsin'' . Sevgi ve saygılarımla.
Bul
sonuçta ölen ve dünyadan göçen bir insan sadece hayvanlara rahmet okunmaz neyzen ölürken kimse yanında değildi o bakımdan allaha inanıptamı öldü inanmadanmı öldü diye konuşmak boş iş herkes kendi görüşüne göre yorumlar YARADILANI SEVERİZ YARADAN DAN ÖTÜRÜ
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
er41han yazdı:Ali bey, benim ne demek istediğimi anladığınıza sevindim,keşke başkalarıda anlayabilseydi, beni kimsenin faklılıkları ilgilendirmez, ama bazı kişileride nasıl anmamız gerekiyorsa, o şekilde anmamız daha doğru olmazmı, Allah cc ile ilgisi ve alakası olmayan birine Allah rahmet eylesin demek, ne kadar doğrudur, inancımızla nekadar bağdaşır, takdiri size bırakıyorum. Şöyle olabilirdi ''Allah amelince muamele etsin'' . Sevgi ve saygılarımla.

erhan bey inanmadığını ne biliyorsun yanındamıydın neyzen tevfik i savunmak için yazmadım olsa o kendini savunurdu .nasıl cevap vereceğini şaşırırdın insanlar günahkar olabilir biz hiç günah işlemedikmi.. ha bide şu var türkiyede sağına soluna bir bak dini istismar edenler yokmu.yanlış hatırlamıyorsam hz. ömer r.a allahım beni öyle büyük yarat ve cehennemine koyki benden başka kimse cehenneme giremesin demiş bi düşün bakalım herkez müslümanmıydı ozaman.. tabi istediğin gibi düşünebilirsin..sen bana karışmışsın ama ben sana karışmam kolay gelsin
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:erhan bey inanmadığını ne biliyorsun yanındamıydın neyzen tevfik i savunmak için yazmadım olsa o kendini savunurdu .nasıl cevap vereceğini şaşırırdın insanlar günahkar olabilir biz hiç günah işlemedikmi.. ha bide şu var türkiyede sağına soluna bir bak dini istismar edenler yokmu.yanlış hatırlamıyorsam hz. ömer r.a allahım beni öyle büyük yarat ve cehennemine koyki benden başka kimse cehenneme giremesin demiş bi düşün bakalım herkez müslümanmıydı ozaman.. tabi istediğin gibi düşünebilirsin..sen bana karışmışsın ama ben sana karışmam kolay gelsin

Kardeşim, tabiki yanında değildim, siz şeriate karşı olduğunu söylediğinizden, şeriate karşı olan birinede rahmet okunmayacağını, bir müslüman olarak bilirsiniz sanırım. Yoksa kim neye inanırsa inansın beni ilgilendirmez. Bahsettiğiniz kişide Hz. Ömer değil, Hz. Ebubekir'dir. Ben seni tanımıyorumki neyine karışayım, ortada belliki, yanlış bilinen bir ifade vardı, bende onu ifade etmeye çalıştım. Ben bu yaşımda bile bilmediklerimin doğrusunu araştırıp öğrenmeye çalışıyorum. Ha benim dediklerime inanmayabilirsiniz, en yakınınızdaki bir cami hocasına, hatta internetten diyanetin sitesine girip doğrusunu öğrenebililirsiniz. Atalarımız ne demiş, öğrenmenin yaşı yoktur, bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp demiş. Kalın sağlıcakla. Sevgi ve Saygılarımla.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi