Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denİzlerİmİzde artik balik olacak
mudanya yazdı:güzel bir çalışma. inşallah yaygınlaşır.biz Mudanya balıkçılar derdeği olarak 30 adet hurda arabayı bu amaçla ileşkendeirmek vede trol ile mücadele amaçlı denize bırakmak üzere satın almaya karar verdik.
fakat hurda arabada bir sorun var boyalarının yapacağı çevre tahribatı ve kuvvetli dalgada kıyıya atma gibi problemleri olabiliyor biz betondan dökülmüş resifler olarak düşünüyoruz üniversitenin vereceği karar doğrultusunda olacak
Dalış Eğitmeni
Bul
HIDIR yazdı:fakat hurda arabada bir sorun var boyalarının yapacağı çevre tahribatı ve kuvvetli dalgada kıyıya atma gibi problemleri olabiliyor biz betondan dökülmüş resifler olarak düşünüyoruz üniversitenin vereceği karar doğrultusunda olacak

Çok akıllıca düşünülmüş bir proje.Trole karşı etkili olacağını sanıyorum. Çalışmalarınız için sizleri kutluyorum arkadaşlarAlkis
Bul
hıdır forum olarak uzaktan yardımımız olabilecekse elimizden geleni herzaman yaparız,tam desteğimiz her zaman olacaktır.teşekkürler.Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:hıdır forum olarak uzaktan yardımımız olabilecekse elimizden geleni herzaman yaparız,tam desteğimiz her zaman olacaktır.teşekkürler.Alkis
şu an destek seminere katılım olabilir ama sonuçları konuşulanları burada sizlerlede paylaşacağım
Dalış Eğitmeni
Bul
keşke herkes sizingibi düşünse ne iyi olurduya bizim burada aynı sorun var ama balıkçılar birleşemiyorki
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Bul
hıdır doktorda pankartımız var onuda alın ben işte olacağım fakat benim çocuklar gelecekler söyledim.dernektende arkadaşlar gelcekAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
turankoylu yazdı:keşke herkes sizingibi düşünse ne iyi olurduya bizim burada aynı sorun var ama balıkçılar birleşemiyorki

başkan şizin orda gerek yok zaten her taraf kayalık bizim çinekop tuttuğumuz yere ağ atbiliyolarmı sanki yoook ha bi koy un içinde taşlığın etrafına seriyolar o kadarda olsun taşmı yesin adamlar zaten sizin ordakiler bayaağı bi bilinçli avcılık yapıyolar gördüğüm ve konuştuğum kadarıyla Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
harika bir konu bende katılırım sanırım konferansa
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Krizoberill yazdı:harika bir konu bende katılırım sanırım konferansa
katılım çokluğu işin ciddiyetini artıracak belediye ilişki açısından sonuçlar iyi gidiyor
Dalış Eğitmeni
Bul
Arkadaşım bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
Daha önce bu konuyu başka bir yerde açmıştım,
Konuya ilaveten konudan bir kısım alıntı yaptım.Sağolasın.AlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çeşme Balık Turu 2012 BATMANLI 5 2,160 08-03-2012, 20:35
Son Yorum: site yönetim
  alaçatıda tekneyle balık avlama turu dookktor 1 2,572 30-10-2009, 15:00
Son Yorum: LeVrEkCi
  samader sakarya balık tutma yarışması LeVrEkCi 31 6,240 21-04-2009, 18:42
Son Yorum: Mehmet ERGÜL
  1inci mordoğan balık org. orhanekmekci 204 24,655 27-01-2009, 10:33
Son Yorum: SerenaY66
  Burudur Avcılar Atıcılar ve amatör balıkçılar derneği 1. Balık Tutma yarışması alperburdur 46 7,523 28-11-2008, 23:52
Son Yorum: alperburdur
  istanbul balık avı organizasyonu 1 LeVrEkCi 194 30,318 12-06-2007, 23:49
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi