Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hazirliklar son safhada
Arkadaslar bu gun ustadan telefon geldi,dukkani kapattiginda ,gel..tekneni goturelim dedi..
Hava yaz gibi ,hic tereddut etmeden,tamam dedim..tekneyi imaret limanina ,yerime bagladim..denizde soyle bir siftah yapacaktim ki ,cok ruzgar(gundogusu) ve dalga vardi.
Daha sonra eve geldim,su benim halinden utanipta fotograflarini koydugum rapalalarimi elden gecirdim..
Kismetse yarina hersey hazir..Ayhan arkadas ile konustuk,yarin sabah sirtiye gidiyoruzGulumse
sizlerede bol balikli pazarlar diliyorum
NOT:liman fotolari cep telefonumdan,ilk iki, fotograf makinasindan

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Faruk hayırlı uğurlu olsun .Alkis
Sezonu şöyle keyifli bir şekilde aç da kuzucukları alıver tekneye.
Güzel bir av yapacağını umuyorum.RastgeleSeerf
Bul
sezonda bol balıklı avların olsun faruk abi,hadi hayırlı avlar rastgeleAlkis
Bul
Faruk bütün hazırlıklar tamam olduğuna göre bundan sonra yeni sezonda güzel balık haberleri bekliyoruz büyük balıklı avların olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Aretlik haydi hayırlısı olsun Gulumse Yarın Ayhanlan sana bol avlar Seerf
Kısmetse bizde yarın sabah marangoz Ahmet ile sirtiye gelecez, bakalım sirti başlamışmı ? 76
Bul
Tamam Abicim Mis Gibi Olmuş Cihazlar. Teknende Tamam Balık alman dileğiyle Rastgelsin insallah kısmetse En büyükleri gelsin sana Alkis
Bul
ufuktan26 yazdı:Faruk hayırlı uğurlu olsun .Alkis
Sezonu şöyle keyifli bir şekilde aç da kuzucukları alıver tekneye.
Güzel bir av yapacağını umuyorum.RastgeleSeerf

LeVrEkCi yazdı:sezonda bol balıklı avların olsun faruk abi,hadi hayırlı avlar rastgeleAlkis

eşref sürek yazdı:Faruk bütün hazırlıklar tamam olduğuna göre bundan sonra yeni sezonda güzel balık haberleri bekliyoruz büyük balıklı avların olsun rastgele

mariner8 yazdı:Aretlik haydi hayırlısı olsun Gulumse Yarın Ayhanlan sana bol avlar Seerf
Kısmetse bizde yarın sabah marangoz Ahmet ile sirtiye gelecez, bakalım sirti başlamışmı ? 76

FuRkAn * yazdı:Tamam Abicim Mis Gibi Olmuş Cihazlar. Teknende Tamam Balık alman dileğiyle Rastgelsin insallah kısmetse En büyükleri gelsin sana Alkis
Hepinize ayri-ayri tesekkur ederim arakadaslar..sizlerede hayirli sezon..bol balikli avlarSeerf
Bul
Faruk abicim hayırlı uğurlu olsun.AlkisTekneden ayrı kalmak zor iş, senin adına çok sevindim.Tekne gıcır gıcır olmuş.Bakımlar tamam diyorsun.Balıkçılık zamanı.Yeni bakımlı teknenle sezonda bol balıklı avlarınız olsun.SeerfSahte balıkların iğnelerini de yenilemişsin anladığım kadarıyla.Fotoğraftan tam seçemedim ama, ben bronz olanları kullanıyorum.Sağlam ve pasa daha dayanıklı.Naçizane tavsiye ederim.(Gerçi değişikliği yapmıssın, ileride aklında olsun)

Yarınki avınız için de rasgele.Bugün bizim av tam bir fiyaskoydu,başımıma gelmedik kalmadı.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Faruk abi aşağıdaki kutucuktaki sahtenizi hangi balık avında kullanıyorsunuz?Tekneden mi, kıyıdan at-çek ile mi?

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Faruk abicim hayırlı uğurlu olsun.AlkisTekneden ayrı kalmak zor iş, senin adına çok sevindim.Tekne gıcır gıcır olmuş.Bakımlar tamam diyorsun.Balıkçılık zamanı.Yeni bakımlı teknenle sezonda bol balıklı avlarınız olsun.SeerfSahte balıkların iğnelerini de yenilemişsin anladığım kadarıyla.Fotoğraftan tam seçemedim ama, ben bronz olanları kullanıyorum.Sağlam ve pasa daha dayanıklı.Naçizane tavsiye ederim.(Gerçi değişikliği yapmıssın, ileride aklında olsun)

Yarınki avınız için de rasgele.Bugün bizim av tam bir fiyaskoydu,başımıma gelmedik kalmadı.

Sagol Bahadir tesekkur ederim..sana yeni motorunla hayirli sezon..bol balikli avlarSeerf
Rapalalarin ignelerini degistirdim..bir tanesini yalniz buyuk olani,beyaz koydum(buyuk bronz igne yoktu),kalanlari daha evvel bir msj`da yazmistin sen,oradan aklimda kaldi...bronz ile degistirdim hepsini..
ne oldu ki sizde bu gun?
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi