Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 günlük bir çalışmanın sonunda malzemelerimi düzenlemeyi başardım(resim)
Albatros-gr yazdı:Alper bir kusur buldum..tek bir tane ,soylersem kizarmisin?Siyirdim
AlkisAlkisGOLD uyeliginde hayirli olsun,yakismisAlkisAlkis
teşekkürler abi şımarıklık olmasın diye söyliyemedim beni gold üyeliğe uygun gören yönetime ayrı ayrı teşekkür ederimGulumseSeerfAlkiselimden geldiğincedaha üretici ve katılımcı olacağım inşallah
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
bak yukarida ne sordum....kusuru soylersem kizacaksin demekSiyirdim
Bul
Alper tebrikler , tam balıkçılık malzemeleri odası yapmışsın Alkis bravo ,iyi günlerde kullan Seerf
Bul
Albatros-gr yazdı:bak yukarida ne sordum....kusuru soylersem kizacaksin demekSiyirdim
yok kızmam abi estağfrullah buyur abi söyleHi
Bul
mariner8 yazdı:Alper tebrikler , tam balıkçılık malzemeleri odası yapmışsın Alkis bravo ,iyi günlerde kullan Seerf
teşekkür ederim ahmet abicimGulumseSeerf
Bul
DarkDream yazdı:orda bir servet yatıyor. Big Grin
sanırım burhan satarsam bir av jeep i alabilirmiyim ne dersin ama o zamanda malzemesiz naparım benSiyirdim
Bul
valla ne diyelim,bunlar seninmi yoksa bir dükkanın resimlerimi demek geliyor içimden ...süperAlkis
Bul
alperburdur yazdı:sanırım burhan satarsam bir av jeep i alabilirmiyim ne dersin ama o zamanda malzemesiz naparım benSiyirdim

valla bunları satarsan bir cj 5 alırsın şöle 6.000 cc 400 beygir gücünde dağı taşı tırmalar rahat rahat Big GrinBig Grin abi ben el oltasıyla idare ediorum gölde. sende yeniden başlıycan Big Grin
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul
alperburdur yazdı:yok kızmam abi estağfrullah buyur abi söyleHi
Her sey o kadar guzel,yerli yerindeki...bir tek sey gozume carptiHi
cizmenin birini camuru ile asmissin,yikamadan...

[Resim: attachment.php?attachmentid=15580&stc=1&...1239574941]
Bul
[quote=Albatros-gr]Her sey o kadar guzel,yerli yerindeki...bir tek sey gozume carptiHi
cizmenin birini camuru ile asmissin,yikamadan..

abi hatırlıyor musun biz en son bu çizmelerle sarıkavakta sırılsıklam ıslanmıştık o gün çamur oldu çizmeler elbiselerimin ıslaklığından çizmeleri gözüm görmedi bi de benim ev 6. katta bu oda ise zemin katta aşşağıda su yok eğer yıkıcam diye eve sokmaya kalkarsam hanım çizmeleri kafama giydirir bir seferlik idare ediverinSiyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi