Benim de bir zamanlar hobim gitar çalmak, güfte ve beste yapmaktı ama ne yazık ki iş hastalığım olan bileklerimdeki sinir sıkışmasından dolayı artık pek çalamıyorum, ileride ameliyat olursam belki yeniden bu güzel hobime devam edebilirim. 12 şarkım var 2 si Abdullah arkadaşımla ortak yaptığımız şarkıdır, 3ünü stüdyoya girip, çalıp söylemiş, bir demo yapmıştım ve onların noterden teliflerini almıştım. Siz dostlarım için hazırladığım slaytın fon müziklerini o çalıp, söylediğim 3 şarkıdan yaptım, ilk şarkının söz ve müziği bana ait, 2 ve 3 üncü şarkıların söz ve müziklerini abdullah arkadaşımla ortak yazmıştık, siz ailemle paylaşmak istedim dinleyin ve izleyin bakalım beğenecekmisiniz şarkılarımı ve slaytı Resimlerimde de göreceksiniz 2000-2002 seneleri arasında işletmeciliğini yaptığım barımda ve bahçesinde de çalıyordum. . Diğer resimlerde ise Bayram adlı bir öğretmen arkadaşımın evinde çalıp söylerken...
Alper tebrik ederim. Rahatsızlığından dolayı da geçmiş olsun, dilerim kısa zamanda eski sağlığına kavuşur ve gitarınla, sözünle bizlere duygusal anlar yaşatırsın. Yalnız videonu açamadım.
murkican yazdı:Alper tebrik ederim. Rahatsızlığından dolayı da geçmiş olsun, dilerim kısa zamanda eski sağlığına kavuşur ve gitarınla, sözünle bizlere duygusal anlar yaşatırsın. Yalnız videonu açamadım.
açtım, açtım gerçekten müthiş bir çalışma, harika bir ses. Sürükleyici bir film gibi resimler, şelaleler. Alabalık avcılığının zorluğunu anlatırcasına. Tebrikler.
murkican yazdı:açtım, açtım gerçekten müthiş bir çalışma, harika bir ses. Sürükleyici bir film gibi resimler, şelaleler. Alabalık avcılığının zorluğunu anlatırcasına. Tebrikler.
teşekkürler murat abicim çok sağol beğendiğinize çok sevindim